Хто розпочинає марафон сімейних заходів по Україні у 2021: анонси подій

Актуально
13.05.2021
Хто розпочинає марафон сімейних заходів по Україні у 2021: анонси подій

Уже кілька років поспіль в Україні у середині травня розпочинається сезон вуличних сімейних заходів «Всі разом за сім’ю!» Цьогоріч, попри різні зовнішні обставини, керівники місцевих оргкомітетів спільно з місцевою владою шукають способи для публічної вуличної маніфестації на сімейну тематику. Що, де і як планують проводити 15-16 травня в Україні, читайте нижче.

Костопіль (Рівненська обл), 15 травня

Жителів цього міста чекає справжнє фестивальне дійство. Такого свята вони ще не бачили: об 11 ранку на центральній площі міста – площі Шевченка розпочнеться мотопробіг, потім урочисте відкриття заходу здійснить духовий оркестр. А потім – насичена програма для малят та підлітків із надувними гірками та батутами, конкурсом малюнків, вікторинами та естафетами із призами. Паралельно гостей заходу радуватиме денна та вечірня концертні програми. А родзинкою усього дня стане романтичний вечір для подружніх пар просто неба із ведучим та особливою програмою оновлення шлюбного завіту.

Миколаївка (Донецька обл), 15 травня

У місті розгорнеться фестивально-концертна програма «Всі разом за сім’ю!» із участю різних груп діток та дорослих. Пройде сімейний концерт «Діти мають таланти», караоке «Сімейна пісня». Окремо працюватимуть локації із виставками сімейних малюнків, естафетами, аквагримом, солодкою ватою. Окремою локацією стане святковий ярмарок. А прикрашати подію буде спеціально виготовлена фотозона до фестивалю.

Кам’янець-Подільський (Хмельницька обл), 15-16 травня

На вихідних містяни двічі зберуться у центрі: для молитви та для маршу. У суботу о 13:00 на майдані Відродження пройде міжконфесійна молитва за мир, благословіння для міста та за укріплення сімей міста. А наступного дня, у неділю, о 15:00 розпочнеться урочиста сімейна хода «Всі разом за сім’ю!» Стартуватимуть на площі біля міської ради і на чолі з духовим оркестром пройдуть до Старого міста. А уже там учасників та гостей чекатиме концертна програма.

Никифорівка (Донецька обл), 16 травня

У цьому населеному пункті фестиваль «Всі разом за сім’ю!» пройде вперше. Тут організатори зроблять для малечі розважальну частину із майстер-класами, солодкою ватою. Буде сімейний пікнік, виставка дитячих малюнків на тему «Тато, мама, я – це моя сім’я». А потім ввечері пройде перегляд сімейного кіно.

Новоград-Волинський (Житомирська обл), 16 травня

У місті пройде марш «Всі разом за сім’ю!», а потім справжнісінький фестиваль із локаціями та концертною програмою. Організатори хочуть залучити якомога більше родин міста, а тому уже підготували яскраві брендовані однойменні кульки, які вручатимуть дітям. А сім’ї отримають на згадку про участь у заході пам’ятний магніт. Учасників фестивалю чекатимуть спортивні локації, батути, аквагрим, фотозони. Також пройде молитва за родини міста та концерт. А ввечері усі дивитимуться просімейнйи фільм просто неба.

«Радіємо, що старт національної кампанії сімейних заходів цього року розпочинається відразу у кількох містах одночасно у різних куточках нашої країни. Ми офісом руху «Всі разом!» і надалі готові всіляко підтримувати місцеві оргкомітети в організації просімейних вуличних подій. І заохочуємо долучатися до марафону й інші населені пункти, адже саме зараз час діяти для укріплення українських родин», – говорить Ольга Дацька, куратор Всеукраїнської кампанії вуличних сімейних заходів по Україні.

Нагадаємо, офіс руху «Всі разом!» запропонував допомогу місцевим оргкомітетам у вигляді кількох позицій: фінансової допомоги, ресурсів та консультування. Що можна отримати та як подати заявку, читайте ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram