Громадські організації масово висловлюють подяку народному депутату Віктору М’ялику, який вийшов на протест проти ЛГБТ-пропаганди

Актуально
21.09.2021
Громадські організації масово висловлюють подяку народному депутату Віктору М’ялику, який вийшов на протест проти ЛГБТ-пропаганди

Народний депутат України Віктор М’ялик 19 вересня долучився до акції на підтримку сімейних цінностей. Він побував на молитовній варті, а потім вийшов до колони ЛГБТ-параду із просімейним плакатом «Бог, Конституція України та природа людини – проти ЛГБТ в Україні». Такий одиночний пікет депутата мав на меті не лише засвідчити свою позицію, але і показати – гомосексуальні стосунки протиприродні, гріховні та не конституційні. Віктора кілька разів стримувала поліція, незважаючи на його депутатський мандат та конституційні права громадянина. Все ж, перед самим маршем ЛГБТ, йому вдалося пройти трохи вперед і стояти так, щоб уся колона параду бачила інший погляд на стосунки.

І хоч пікет був одиночним, М’ялик – НЕ один в полі воїн. Бо в його підтримку стала понад дюжина громадських організацій і список поповнюється. Як коментують сміливий вчинок депутата керівники та голови організацій та спілок, читайте нижче.

Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!»:

«Депутат Віктор М’ялик є народним не лише за статусом, а й за змістом. Бо він вийшов, щоб захищати дійсно спільні цінності українського народу – батьківство, материнство, дитинство. Він один єдиний з усього парламенту кинув публічний і демонстративний виклик ганебному пропагандистському дійству під назвою “Марш рівності”. І громада це побачила. Політики, які виступають на захист сімейних цінностей, завжди можуть розраховувати на суспільну підтримку загалом і на нашу підтримку зокрема».

Адріан Буковинський, голова Благодійного Фонду «Сім’я»:

«В мене питання до народних обранців – депутатів Верховної Ради: чому тільки один народний депутат виходить і висловлює свою позицію стосовно шабашу, який організували люди з девіантною поведінкою і паралізували на пів дня центр столиці? А як же представники найбільшого міжфракційного об’єднання, яке покликане захищати цінності родини?

Чому не відбувається депутатських запитів і ми не бачимо кошторис коштів громадян України, зокрема, скільки коштів платників податків було витрачено на охорону цього аморального дійства? Ганьба! А Віктору М’ялику респект за публічну позицію».

Андрій Яценко, голова ГО «Національний конгрес батьків України»:

«Я особисто та активісти нашої організації “Національний конгрес батьків України” підтримуємо Народного депутата України Віктора М’ялика, який відстоює конституційні права громадян України та захищає наших дітей від фізичного та морального насилля. Ми вдячні Віктору і всім депутатам, державним та громадським діячам, які стоять на захисті сімейних цінностей!»

Олена Львова, заступник голови ГО «Товариство християнських комунікацій «Виноградник»:

«Депутат М’ялик проявив свою стовідсоткову однозначну позицію як представник народу. Тому що його лозунг щодо Бога, Конституції, природи людини – це позиція українського народу, нації в її переважній більшості. Він виконав функції представника і слуги свого народу і цінностей та традицій свого народу. І цікаво, що поліція перешкоджала його депутатській діяльності – його не пропускали на територію, де відбувався цей ЛГБТ-марш. Йому не давали виконувати своїх прямих функцій, казали нібито для його безпеки. Але він не просив про цю безпеку, при тому що його помічників не пустили. Честь такому народному депутату, який не цурається своїх цінностей, конституційних положень, де зазначено, що Конституція приймається аби захистити майбутні покоління, природу людини, права людини. Не ті права, які ми можемо придумати чи які комусь  хочеться, а природні права. Їх не держава надає, а я народилася і я їх отримую. І, на жаль, ці права сьогодні вже треба захищати і писати такі транспаранти вже й народному депутату і публічно заявляти про це, хоча це закріплено Конституцією. Тому подяка таким депутатам, шкода, що це був лише один депутат на той момент. І добре, що ми маємо людей з такою позицією, які наділені владою і захищають вимоги просімейних організацій і людей, які будуть свою життєдіяльність на принципах природи людини».

Ігор Плохой, голова ГО «Християнський Фронт»:

Від імені ГО «Християнський Фронт» хочу подякувати Віктору М’ялику за те, що відгукнувся на запрошення долучитися до просімейної акції. Незважаючи на те, що зараз для народних обранців стало не популярно захищати природні сімейні цінності. Адже в нас нема іноземних послів і закордонних грантів. В нас – народ України і Мялик долучився саме до народу. Він зробив те, що і мав би зробити кожен депутат Верховної Ради.

Особисто мене здивувало те, що М’ялик прийшов не для того, аби сказати промову серед однодумців, щоб його запам’ятали. А він прийшов діяти. І тому вирушив до акції, яка пропагувала, на наш християнський погляд, збочення і гріх. Він пішов через кордони поліції, аби застерегти усіх людей, які будуть або спеціально або мимохідь бачити пропаганду ГЛБТ-ідеології. Він хотів прямо там на місці свідчити і застерігати, що це небезпечно, що це пропаганда гріха, що це проти закону Божого і проти Конституції.

Тому його вчинок, дієвість, сміливість викликає велику повагу. Якби більшість депутатів в Україні були подібні до Віктора, ми мали б абсолютно іншу Україну і владу, яка стоїть плече до плеча зі своїм народом.

Закликаю усіх, хто підтримує сімейні цінності, знайти час і написати кілька слів подяки Віктору М’ялику. Адже ЛГБТ-ідеологи користуються різними методами цькування, обструкції, хейту, який складно витримувати без підтримки».

Альбіна Паренюк, президент БФ «Дари навчання»:

«Організатори так званого «Маршу рівності» невипадково запрошують представників посольств та донорів організацій-учасниць підтримати свій захід. Їм достеменно відомо, що українське суспільство має інший запит – запит на сімейну політику, який має бути реалізований на всіх рівнях влади.

Наша підтримка – народному депутату Віктору М’ялику, який не тільки в парламенті, але і на вуличних заходах демонструє вірність передвиборчій програмі та усвідомлює ідеологічну, безпекову і правову необхідність діяти в інтересах Українського Народу!

В цій ситуації позиція народного депутата надзвичайно важлива для збереження єдності українського суспільства у подоланні гібридних явищ, пов‘язаних, як з війною, так і з кризою освіти та психічним здоров‘ям Нації!

Дякуємо Віктору М’ялику!»

Роман Аблязов, голова ГО ” Простір родини”:

«Нарешті маємо гідний приклад сміливого вчинку одного з народних депутатів, який не словом, а власною участю підтримав просімейний рух. Сподіваюся на рішучий політичний тиск і у самій Верховній Раді аби правова позиція сімей в Україні була захищена законодавчо».

Олександр Кривенко, керівник інформаційного департаменту правління Громадської організації «Рух за життя та гідність людини»:

«Акт протесту, який вчинив Віктор М‘ялик, заявивши, що Бог, Конституція України, природа людини проти лгбт-пропаганди, є цілком правомірним. Він відповідає присязі, яку складає кожний народний депутат перед вступом на посаду та Біблії.

В такий спосіб парламентар продемонстрував вірність Україні та зобов’язанням власними діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов’язки в інтересах усіх співвітчизників.

З іншого боку Віктор М’ялик продемонстрував відданість Богу, з відповідальністю перед Яким і було, до речі, прийнято Основний Закон України».

Яна Нетикова, керівник Міжнародного громадського руху «ЗаНародження»:

«Депутат Віктор М’ялик – дійсно слуга свого народу. Бо він захищає справжні базові фундаментальні цінності, на яких стоїть суспільство і наша країна. Його мужність і сміливість протистояти нав’язуванню ідеології групи меншості вказує на те, що цей чиновник дійсно правильно розуміє своє завдання як депутата».

Олександра Шрамова, голова ГО «Захист прав дітей до народження»:

«Пане Вікторе, Ваша позиція викликає повагу та гордість за український народ. В країні, де ростуть наші діти, в країні з шаленою демографічною кризою, не повинно бути жодної пропаганди ЛГБТ-ідеології. Дякуємо, що Ви твердо на цьому стоїте!»

Людмила Гридковець, голова ГО «Українська асоціація християнської психології»:

«Перш за все, депутат є таким же громадянином України, як і будь-який інший громадянин. І депутат, як громадянин, має право висловлювати свої персональні протести. Відповідно, на індивідуальний пікет не потрібно жодних дозволів. І поліція не мала права перешкоджати індивідуальному пікетувальнику. Тому пан М’ялик виконав свій громадянський обов’язок – він вийшов із поодиноким пікетом і хоча його поліція намагалася зупинити, намагалася його відвести, він все-таки переконав їх в тому, що він має на це право. І жодна людина не має права перешкоджати йому висловлювати свою позицію як громадянину. В цій ситуації це був найбільш ймовірний спосіб презентації позиції, відмінної від ЛГБТ. Оскільки всі просімейні організації були огороджені машинами, залізними блоками тощо. Тому саме поодинокі пікети давали свідчення про те, що українці далеко не всі погоджуються з проведенням ЛГБТ-параду».

Руслана Погляд, координатор пролайф-руху “Гладіатори Життя”, член правління БФ “Християнська Служба Порятунку”:

«Ми підтримуємо просімейну позицію народного депутата Віктора М’ялика, оскільки вважаємо, що сім‘я і шлюб в Україні потребує саме такого публічного захисту з боку представників влади. Дякуємо, що він не мовчав в цей непростий момент, коли представники ЛГБТ-руху захищаючи свої права роблять спроби порушити права наших дітей, особливо підлітків на повноцінну природню сім‘ю та на освіту без маніпулятивного нав‘язування гендерних стереотипів».

Нагадаємо, за фактом перешкоджання депутатській діяльності, спостерігачі «Всі разом!» склали акт про правопорушення.

Як учасники «Маршу рівності» закликали любити сатану і ненавидіти поліцію, а також все найважливіше – про події 19 вересня у Києві, читайте ТУТ. 

Раніше Віктор М’ялик давав ексклюзивне інтерв’ю порталу «Всі разом!» про політику, сімейні цінності, ЛГБТ і Стамбульську конвенцію.

Підготувала Ольга Дацька, рух «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram