Гомо-поцілунки у храмі у Львові. Священник кличе провокаторів на двобій у клітку

Актуально
14.11.2023
Гомо-поцілунки у храмі у Львові. Священник кличе провокаторів на двобій у клітку

У стінах храму Української Греко-Католицької Церкви святого Андрія Первозваного представники ЛГБТ розпочали так званий «флешмоб» із поцілунками в середині або на тлі храму. Такі агресивні дії з боку гомосексуалістів пов’язані з музичним кліпом гурту «Жадан і Собаки» та Христини Соловій на пісню «Серце», який вийшов напередодні.

Як зазначають автори пісні, центральна ідея блюзнірського кліпу – маніфест кохання, що «не знає меж», а також любов «у всіх її проявах». Відповідно, що ЛГБТ-угрупування відразу скористались даною пропагандою та почали провокативну кампанію проти церкви та християнських цінностей.

У суботу, 11 листопада Аліна Шубська опублікувала фото на якому вона з дівчиною цілується у храмі. «Тому що Бог — це любов!» — зухвало підписала вона знімок.

Також з її сторінки у соціальних мережах відомо, що вона займається гаданням на картах таро, має власний курс «Магія Таро», вважає себе феміністкою та астрологом.

Буквально через пару годин так званий «флешмоб» підтримав і Віктор Пилипенко, сумнозвісний ЛГБТ-пропагандист. У Фейсбук опублікував відео на якому він з хлопцем цілується на тлі тієї ж церкви у Львові.

Більш того, нахабно закликав: «Закликаємо усі гей пари приходити до церкви святого Андрія у Львові і цілуватисьтаким чином нагадувати тим, хто проводить там свої обряди те, що вони не мають сили засуджувати і карати за любов». Користувачі соцмереж виступили проти, а віряни обурені.

Тим часом, священник Ярослав Ясенець (Православна церква України) покликав «сміливців» на двобій. У неділю, 12 листопада він опублікував відео-звернення у себе на ютуб з підписом: «Всім представникам так званої «лгбт-спільноти», які взяли моду нахабно лизатися на тлі львівського храму св. Андрія я пропоную прийти на живу зустріч і показати, на що ви здатні. Зустріч може пройти на рингу, на татамі, в клітці, в закритому дворику чи схожій локації».

 

Священник Ярослав не вперше виступає проти ЛГБТ-пропаганди. У 2018 році він брав участь у вуличних конфліктах проти так званих «прайдів». Намагався напоумити представників поліції не бити мирних людей, які протестують проти «гей-параду».

Нагадаємо, що 20 жовтня Сергій Жадан та Христина Соловій випустили спільний блюзнірський кліп на пісню «Серце». Після публікації скандального відео представники церкви виступили з вимогою прибрати його із Мережі, через кадри із поцілунком жінок. Тому що за їхніми словами, вони не були попереджені про гріховні сцени, що зніматимуться у церкві. Однак Жадан та Соловій не зробили цього. Згодом, настоятеля львівської церкви святого Андрія отця Михайла Лучківа, усунули від виконання обов’язків, через масове невдоволення віруючих львів’ян.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram