Голова Руху “Всі разом!” виступив на засіданні Дубненської міськради

Актуально
29.03.2019

29 березня голова громадської організації “Всі разом!” – Руслан Кухарчук на запрошення депутатів взяв участь у засіданні Дубенської міської ради у Рівненській області. Під час виступу він подякував за ухвалене у минулому році рішення щодо захисту інституції сім’ї. Голова Руху наголосив, що позиція органів місцевої влади має бути надзвичайно критичною і закликав розглядати сімейну тему як ключовий фактор державної політики в даному регіоні.



У приміщенні міської ради відбувся крулий стіл “Сімейна складова у стратегії національної безпеки”. Ініціаторами події є духовна ради міста за сприянням місцевої влади. У заході взяв участь міський голова – Василь Антонюк, представники місцевої влади, освітяни та делегати з різних церков міста.

Голова «Всі разом!» дав інтерв’ю на місцевому телебаченні. Під час якого гість закликав депутатів обласної та місцевих рад наслідувати приклад інших регіонів України та ухвалити резолюцію «Не вирізайте сім`ю в Україні!».


Відео виступу голови Руху “Всі разом!” під час засідання Дубенської міської ради:

]

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram