Голова Pfizer тікає від журналістів у Давосі, де його атакували запитанням про не ефективні вакцини

Актуально
20.01.2023
Голова Pfizer тікає від журналістів у Давосі, де його атакували запитанням про не ефективні вакцини

У Давосі відбувся Всесвітній економічний форум. Він тривав з 16 по 20 січня. Керівник Pfizer Альберт Бурла теж приїхав на зустріч, але на вулиці зіткнувся з журналістами та низкою складних запитань щодо ефективності його вакцини проти Covid. Журналісти проєкту Rebel News на свої запитання у відповідь отримували лиш: «Гарного дня!» та «Дякую». Керівник Pfizer дивлячись під ноги намагався звернути у вулиці поблизу, аби втекти від питань, але журналісти продовжували йти поруч ставлячи об’єктивні запитання.

Журналістів цікавило одне: як довго він мовчав, знаючи що вакцина не зупиняє передачу вірусу? Чому Глава Pfizer Альберт Бурла не повідомляв публічно? Пару десятків питань пролунали від репортерів. Він у свою чергу не зміг відповісти ні на один з них. Це інтерв’ю було незаплановане, про це написав один із журналістів Rebel News у своєму Twitter: «Альберт Бурла, генеральний директор Pfizer, жодного разу в житті не давав інтерв’ю ЗМІ без сценарію».

На відео чуємо як журналіст каже: «Спочатку ви говорили про ефективність у 100%, потім про 90%, потім 80, 70. Тепер ми знаємо, що вакцина не зупиняє передачу вірусу. Чому ви тримали це у секреті?».

Репортер Rebel News продовжив ставити незручні запитання: «Чи не варто повернути гроші країнам, які купували вакцину, яка не працює, яка не ефективна? Вам взагалі соромно за те, що ви робили останні кілька років? Чи ви пишаєтесь тим, що заробили мільйони на людях? Що ви думаєте про свою яхту? Як щодо смертей людей і серцевих нападів? Чому ви не бажаєте відповідати на ці базові запитання? Скільки грошей ви особисто заробили на вакцині? Чи ви вмієте лише працювати з медіа, які вам симпатизують і не знаєте, як відповідати на наші запитання? Ганьба!», – із відео зустрічі Альберта із журналістами.

Рух «Всі разом!» відразу опублікував відео на один зі своїх ютуб-каналів. Але через 20 хвилин після публікації, його було відразу видалено. Алгоритм блокування об’єктивної інформації про антиковідні заходи спрацював швидко. Тому пропонуємо переглянути відео з посту в Twitter.

Також державний міністр Індії з питань інформації та технологій Раджив Чандрасекар, додавши відео непростої зустрічі генерального директора Pfizer з репортерами у Давосі, написав у Twitter: «Щоб нагадати всім індійцям, що Pfizer намагався змусити уряд Індії прийняти умови відшкодування».

Рух “Всі разом!” вже публікував раніше інформацію, що компанія Pfizer не перевіряла вакцину за всіма стандартами перед тим, як розпочати масове вакцинування людей. Про це сказала у своєму зверненні до Європейського парламенту, президент відділу міжнародних ринків компанії  – Жанін Смолл.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram