Глобальний Лідерський Саміт відбувся у Дніпрі

Актуально
06.03.2023
Глобальний Лідерський Саміт відбувся у Дніпрі

3 березня у Дніпрі відбувся Глобальний Лідерський Саміт. Подія зібрала 210 учасників з Дніпра, Кам’янського, Краматорську та Харкова. 6 надихаючих спікерів та ексклюзивних послань. Всі учасники отримали робочі зошити для користування під час заходу.

Вже третій рік поспіль дніпровські християнські церкви, громадські організації делегують свої команди для участі у Глобальному Лідерському Саміті (ГЛС).

Захід відбувся на території Дніпровської Християнської Церкви (ДХЦ). Відкрив Саміт пастор ДХЦ – Максим Білоусов, він поділився спогадами коли та як почалась його дорога лідерства і також зауважив на цінності ГЛС у Дніпрі. Команда прославлення створила атмосферу на цілий день та налаштувала учасників на творчий й продуктивний час.

Дивіться фото з події тут.

6 авторитетних і відомих у світі промовців виступили на ГЛС у Дніпрі. Серед них у форматі відеозвернення: Крейґ Ґрошел – старший пастор популярної інноваційної церкви Life.Church, Ванесса ван Едвардс – автор національного бестселера «Наука спілкування». Як читати емоції, розуміти наміри і знаходити спільну мову», який було перекладено 16 мовами. Сахар Гашемі – засновник новаторських компаній Coffee Republic і Skinny Candy«агент змін» та «потужний каталізатор для поширення підприємництва у великих корпораціях». Джуда Сміт – старший пастор церкви Churchome. Том Де Вріез – президент і головний виконавчий директор Global Leadership Network. Руслан Кухарчук – голова руху “Всі разом!”.

Програма Саміту була наповнена виходами на сцену дніпровських пасторів. Відразу після перегляду відеопослань міжнародних спікерів, пастори: Геннадій Гвоздецький, церква «Пробудження»; Сергій Павловський, церква «Світло»; Дмитро Тирса, церква «Джерело життя»; Павло Плахотін, церква «Отчий дім» та Олександр Юдін, церква «Лев Юди». Завдяки участі місцевих лідерів, програма Глобального Лідерського Саміту була наповнена актуальними порадами у час війни, і тому була цілісною.

Промовці закликали учасників до активних дій, змін та показали як можна удосконалити звичні нам речі. Лідерство кожного присутнього мало можливість оновитися та отримати необхідні інструменти для продовження своєї справи. Або навіть створення нового напрямку чи виду діяльності.

Понад 200 учасників почули головне гасло ГЛС 2022 року – «Оголоси своє бачення!». Сучасність зіткнулась з багатьма глобальними викликами, одна з найбільш обнадійливих ознак відновлення надії – це трансформація лідерства. Лідери мають розуміти, що в умовах війни до України прикута увага всього світу. А саме, до українського лідерства прикута увага всього світу! Не має значення, де сконцентроване персональне лідерство учасників події: у церкві, вдома, в бізнесі чи на вулиці – кожен може розширити власний вплив і здобути кращі результати з успіхом для своєї громади. Щодо учасників ГЛС у Дніпрі, це були: єпископи різних конфесій, пастори і служителі церков, віряни різних конфесій, керівники і управлінці, студенти та підприємці.

Напередодні, 25 лютого Саміт відбувся у Полтаві. Дивитись репортаж з події ТУТ.

Глобальний Лідерський Саміт – найбільший у світі християнський лідерський рух. Події відбуваються щороку у 125 країнах, де збираються понад 250 тисяч учасників. В Україні  Саміти цього сезону проходять у Києві, Полтаві та Дніпрґі. Організатор – рух «Всі разом!» за участі помісних церков і організацій.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram