Глобальний Лідерський Саміт вдруге у Полтаві

Актуально
27.02.2023
Глобальний Лідерський Саміт вдруге у Полтаві

Полтава зустріла Глобальний Лідерський Саміт (ГЛС) у своєму місті 25 лютого 2023 року. Подія зібрала близько 180 учасників з Полтавської, Запорізької, Черкаської, Кіровоградської та Дніпровської областей. Також 6 надихаючих спікерів та унікальних послань. Всі учасники отримали робочі матеріали для аналізу інформації та ефективнішого засвоєння матеріалу.

Фото: Олена Гроза

Фоторепортаж події тут.

Саміт у Полтаві відбувся вдруге, хоча міг би утретє. Адже торік через повномасштабне вторгнення Росії на територію України, ГЛС був скасований. Але рівно через рік після вторгнення полтавські церкви попри ризик можливої небезпеки, мали чітке бачення й бажання провести Глобальний Лідерський Саміт у своєму місті. Місцеві церкви та організації чисельно делегували свої команди для участі у Саміті.

Фото: Олена Гроза

Гасло цього року – «Оголоси своє бачення!» Світ зіткнувся з багатьма глобальними викликами, одна з найбільш обнадійливих ознак відновлення надії – це трансформація лідерства. По-особливому в умовах війни до України прикута увага всього світу. Не має значення, де сконцентроване персональне лідерство учасників події: у церкві, вдома, в бізнесі чи на вулиці – кожен може розширити власний вплив і здобути кращі результати з успіхом для своєї громади.

На початку, ведучий Руслан Кухарчук підкреслив, що Полтавщина стала ключовим перевалочним пунктом для людей, які втікали від обстрілів у їхніх містах. Тому можна впевнено сказати, що помісні церкви проявили справжнє християнське лідерство у час війни.

Подію розпочав пастор церкви «Нове життя» Євген Сорока. Він надихнув учасників на продуктивний день та наголосив на важливості лідерства українців у цей час. До роботи із зошитами змотивував Вадим Ігнатенко, пастор церкви “Благовістя”. Разом з ними на Саміті говорили слово до учасників: Володимир Коршун – пастор церкви “Слово Життя” та голова Міжцерковної Ради, Сергій Мурза – пастор церкви “Хліб життя”, Дмитро Лаптєв – пастор церкви “Світло життя”, Андрій Руднєв – пастор Полтавської Християнської Церкви.

Фото: Олена Гроза

Учасниками ГЛС у Полтаві були єпископи різних конфесій, пастори та служителі церков, віряни різних конфесій, керівники і управлінці, підприємці, освітяни, студенти. Кожний учасник поглибив розуміння власного лідерства, переосмислив своє покликання та потенціал.

На Саміті виступило 6 спікерів. Серед них: Крейг Ґрошел – старший пастор інноваційної церкви Life.Church; Ванесса ван Едвардс – автор національного бестселера «Наука спілкування». Як читати емоції, розуміти наміри і знаходити спільну мову», який було перекладено 16 мовами.
Сахар Гашемі – засновник новаторських компаній Coffee Republic і Skinny Candy«агент змін» та «потужний каталізатор для поширення підприємництва у великих корпораціях». Джуда Сміт – старший пастор церкви Churchome. Том Де Вріез – президент і головний виконавчий директор Global Leadership Network. Руслан Кухарчук – голова руху “Всі разом!”. Прозвучало 6 ключових тем, які закликають до оголошення свого бачення, навіть коли навколо війна й для українців настала нова реальність.

Спікер Руслан Кухарчук у своїй промові, говорив на тему непередбачуваних обставин. А точніше, що саме у цих обставинах є висока ймовірність реалізації накращого епізоду нашого життя. Розглянули тему на прикладі Давида та Голіафа.

Неймовірну творчу атмосферу події, забезпечували люди, які минулого року теж брали участь, це музична команда церкви «Благовістя», виконавиця Анна Франчук, а також хореографічна студія Trinity, під керівництвом Ярослави Слєдкової.

Фото: Олена Гроза

Глобальний Лідерський Саміт – найбільший у світі християнський лідерський рух. Події відбуваються щороку у 125 країнах, де збираються понад 250 тисяч учасників. В Україні Саміти цього сезону проходять у Києві, Полтаві та Дніпрі. Організатор – рух «Всі разом!» за участі помісних церков і організацій.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram