Глобальний Лідерський Саміт на генераторі та старлінку – наша реальність

Актуально
05.12.2022
Глобальний Лідерський Саміт на генераторі та старлінку –  наша реальність

1-2 грудня відбувся Глобальний Лідерський Саміт у Києві. Військові умови стали певним викликом для проведення події. Та попри всі перешкоди, у тому числі відключення електроенергії, Саміт відбувся.

Учасники мали можливість провести два дні у колі однодумців. Виділити час для такого навчання вирішили понад 150 учасників у залі. Ще стільки ж – в онлайні по всій Україні і в інших країнах. У програмі – вісім відеопромов міжнародних спікерів, які були озвучені відмінним українським дубляжем. А також чотири послання від українських знаних лідерів.

Значна частина Саміту була присвячена військовій тематиці. Відкрили захід військовий капелан Ігор Плохой та секретар української міжцерковної ради та військовий капелан – Андрій Міщенко. Нині вони служать нашим військовим на передовій.

Також Ігор Луценко – солдат ЗСУ, народний депутат України (2014-2019) був присутнім на ГЛС у відеоформаті, інтерв’ю з ним було зроблене заздалегідь у Кабінеті експертів. На жаль, через свою службу на передовій не зміг бути фізично присутнім.

На Саміті беруть участь як індивідуальні делегати, так і команди, щоб навчання було максимально практичне та плідне. Цього року в онлайн форматі, найбільшою командою стала церква «Еммануїл» із міста Кам’янське, де пастором є  Вадим Шипілов. А в залі рекорд побила команда з 27 людей, яку зібрав пастор Владислав Мікула з Вінниці. Він ще з літа мотивував віруючих для відвідування Саміту і зареєструвався на подію найпершим.

Зранку першого дня отримали робочі зошити для роботи з конспектами і робочими запитаннями. У ньому нотували важливі думки та практичні поради. І як результат, засвоювали краще матеріал, адже прописували думки, які хочуть взяти до уваги.

Онлайн-учасники, за попереднім замовленням теж могли отримати зашити в друкованому форматі, або ж у електронному.

Програма була насичена виступами та відео. На кожному Саміті є розповіді унікальних історій. Цього року учасники почули історію Володимира Мойсея. Він багатодітний батько прийомних дітей, спортсмен рекордсмен, що втратив руку під час ДТП. Зараз активно допомагає дітям у прифронтових зонах та займається волонтерством.

На ГЛС також були живі спікери: Ілля Герасим ділився досвідом, як служить волонтерством на Харківщині, допомагає разом із командою мешканцям. Як пережити втрату п’ятьох друзів в один момент. Що дає сили та як він щодня готується до дня перемоги.

Михайло Брицин говорив про пустелі лідерства. Що таке пустеля і чому лідерам важливо її пройти. Як відновлюватись після втрати того, що будувалось роками – церкви, команди, роботи. Це було пережите слово від пастора, який особисто пережив окупацію.

Промова Руслана Кухарчука була на тему непередбачуваності з якою стикнулися кожна із команд та лідерів. Під час війни ми можливо знову будуємо команду з нуля або продовжуємо свою справу зовсім в інакших умовах або країні. У промові почули, що є хорошого в цьому періоді та чим він особливий для команд.

Промовці ділились пережитим під час війни, так що всі в залі розуміли та відчували разом із ними. Лідери, що пережили окупацію, вибухи на своїй вулиці та біль втрати близьких.

У другій частині дня ГЛС провели хвилину мовчання пам’яті всіх загиблих від рук російської армії, і також в пам’ять Віталія Виноградова – одного з організаторів ГЛС минулі роки. Нашого друга Віталія було вбито російськими загарбниками під час окупації Київської області.

Технічна частина є надважливою на ГЛС, адже учасники переглядають велику кількість відео. Шість годин Саміту на старлінкі та генераторі – пережито. Вся подія залежала від цих пристроїв, які пропрацювали весь час без непередбачуваних проблем та збоїв.

Зауважимо, що Глобальний Лідерський Саміт має вплив у багатьох країнах світу, більшість з яких переглядають тільки відеопослання. Але Україна є одна з небагатьох, що постійно запрошує на Саміт  живих промовців.

Придбати код доступу GLS Now тут.

Фото із ГЛС дивіться тут.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram