Глобальний Лідерський Саміт у Дніпрі та Полтаві: старт реєстрації

Актуально
26.02.2024
Глобальний Лідерський Саміт у Дніпрі та Полтаві: старт реєстрації

Долучайтесь до ГЛС у 2024 році У ДНІПРІ ТА ПОЛТАВІ! Реєстрацію відкрито!

Глобальний Лідерський Саміт відбудеться 22 березня у Дніпрі. Також 6 квітня у Полтаві!

ГЛС – найбільша християнська лідерська подія у світі про церкву, суспільство, бізнес та державу. Щорічно Саміт відвідують пастори і служителі церков, підприємці і студенти, громадські діячі, менеджери і держслужбовці, військові і капелани. 

Тому запрошуємо і вас долучитися до головної міжнародної лідерської події, відкритої для широкого кола учасників. Адже лідерство, засноване на християнських цінностях, збудовує нову Україну! Ухваліть рішення неодмінно відвідати Саміт у вашому місті цього сезону.

РЕЄСТРАЦІЯ НА ГЛС: WWW.GLS-UA.COM

Довідки за телефоном: +38 (068) 100-7093

На ГЛС ви почуєте 5 відеопослань міжнародних спікерів та виступи наживо українських лідерів. Також отримаєте робочий зошит з конспектами всіх лекцій, взаємодію з ведучим, обговорення у групах, нові книги, спілкування та знайомства.

Відеопослання та живі промови:

✓ Крейґ Ґрошел – всесвітньо визнаний лідер лідерів, засновник та старший пастор церкви Life.Church;

✓ Джеймс Клер – письменник та спікер, автор бестселера №1 New York Times «Атомні звички»;

✓ Альберт Тейт – засновник та старший пастор церкви Fellowship (Каліфорнія);

✓ Руслан Кухарчук – національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні;

✓ Даллас Дженкінз – творець серіалу «Вибрані»(ориг. назва The Chosen), американський режисер, сценарист та кінопродюсер.

✓ Д-р Кріш Кандіа – соціальний підприємець, засновник християнської організації Home for Good.

Гасло цього року – «Будь лідером де ти є». Війна в Україні, це виклик для всіх. Українці як ніколи раніше мають можливість відновити та трансформувати своє лідерство, там де вони є. Якщо ви – служитель у церкві, громадський діяч, державний службовець, підприємець, галузевий професіонал, студент. Ви – маєте вплив!

В результаті участі, кожний учасник поглибить розуміння власного лідерства, відкриє для себе щось нове та актуальне, переосмислить своє покликання та потенціал.

Беріть участь командами, це принесе максимальну користь від ГЛС. Адже це вагомий інструмент для згуртування, підвищення командного духу, активності та готовності діяти разом.

Вже кілька років поспіль, команда ГЛС Україна акцентує увагу – УКРАЇНСЬКЕ ХРИСТИЯНСЬКЕ ЛІДЕРСТВО МАЄ ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ СВІТУ!

У Дніпрі Саміт пройде 22 березня за адресою вул. Столєтова 19а, будова 2. А у Полтаві 6 квітня – вул. Решетилівська (Маршала Бірюзова), 37.

ОБИРАЙТЕ ФОРМАТ І РЕЄСТРУЙТЕСЬ: WWW.GLS-UA.COM

Довідки за телефоном: +38 (068) 100-7093

Нагадаємо, що 7-8 грудня ГЛС пройшов у Києві. На щорічну подію з’їхались команди з усіх регіонів України. Учасники провели два дні у колі сильних та натхненних лідерів. Час для такого навчання наживо у залі виділили близько 350 учасників. Також в онлайн-форматі по всій Україні та закордоном було 200 учасників.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram