Фрайкор: Чому ЛГБТ проти героїв України

Актуально
21.04.2023
Фрайкор: Чому ЛГБТ проти героїв України

Медіавідділ добровольчого підрозділу «Фрайкор» 19 квітня опублікував відео про антинаціональну діяльність ЛГБТ-угрупування.

Вони пояснюють, чому й коли представники ЛГБТ почали виступати проти героїв України. Спойлер – це почалось не 24 лютого 2022 року, а ще у 2014 році.

Головними “героїнями” відео є лідери гомосексуалістів, це Олена Шевченко, Анна Шаригіна, Софія Лапіна та ще декілька. Між собою вони є подругами і звісно, підтримують погляди одне одного.

Сумнозвісна Шевченко говорить, що не інвестує у війну та вбивства, це в той час як розпочався Майдан, анексія Криму та окупація Донецька й Луганська. Тобто з самого початку ЛГБТ-угрупування не підтримували українську армію.

Шаригіна мітингує у соцмсережах та закликає всіх виступити проти перейменування вулиці у Харкові на честь героя України Георгія Тарасенка.

Лапіна, що ідентифікує себе як «зроблену в СРСР» в свою чергу, на початку повномасштабного вторгнення виїжджає за кордон та бажає смерті українським військовим.

«Фрайкор» дослідив питання з різних сторін діяльності лідерів угрупування ЛГБТ. У відео наведені відкриті факти антинаціональної ідеології та російських наративів, про які можна почути у інтерв’ю чи навіть на особистих сторінках у соцмережах гомосексуалістів.

Про грантодавців, прайди та відкриту агресивну поведінку до військових дивіться у відео:

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram