Фільм про порятунок дітей від секс-торгівлі зібрав 40 мільйонів доларів за тиждень

Актуально
14.07.2023
Фільм про порятунок дітей від секс-торгівлі зібрав 40 мільйонів доларів за тиждень

У США 4 липня відбулась прем’єра фільму «Sound of Freedom» в перекладі «Звук свободи». Він продовжує збирати переповнені кінотеатри, аншлаги та овації в різних місцях. Також вже встиг заробити понад 40 мільйонів доларів лише від продажу квитків — це майже втричі більше, ніж витрати на виробництво.

Однак, не всі в захваті від такого успіху кінострічки. До прикладу ЗМІ як The Guardian, The Washington Post та CNN намагалися заплямувати фільм своїми припущеннями щодо зв’язку з конспірологічним рухом QAnon. Проте, це ніяк не вплинуло на хвилю підтримки та гарних відгуків від глядачів фільму.

Генеральний директор Angel Studio Ніл Хармон зазначив у інтерв’ю, що одним з важелів стрімкої популярності фільму, попри спроби відомих ЗМІ заплямувати його – сарафанне радіо. Тобто, розмови та відгуки людей по всій Америці методом «з вуст в уста» дали найкращий результат. Саме завдяки відвідувачам та їхній реакції на фільм – квитки почали швидко куплятись, а зали наповнюватись.

«Sound of Freedom» – це новаторський фільм, заснований на реальній історії про порятунок дітей від глобальної індустрії секс-торгівлі. Його дебют відбувся 4 липня 2023 року.

У фільмі знявся Джим Кевізел у ролі колишнього урядового агента Тіма Балларда. Який залишив свою роботу десять років тому, задля порятунку невинних дітей. Фільм висвітлює проблематику світу у якому близько 2-х мільйонів дітей по всьому світу купують і продають для сексу розбещеним дорослим.

«Завдяки фанатам по всій країні «Звук свободи» заслужив бути фільмом №1 в Америці в День незалежності. Ми отримували численні повідомлення про те, що кінотеатри або заповнені, або у них розпродані квитки. Зараз цей фільм почав власне життя, адже став чимось більшим, можливо навіть масовим рухом», – сказав Ніл Хармон.

Звернемо увагу, що стрічка отримала найвищий рейтинг від глядачів, випередивши успішний фільм «Індіана Джонс».

Едуардо Верастегі, продюсер Sound of Freedom і одна з його зірок запевнює, що фільм є «зброєю масового навчання та натхнення». Кінострічка посилить тиск на уряди, щоб вони діяли проти розпусного використання дітей. Також наголошує, що для цієї роботи потрібно залучати всіх громадян країни. Тому що, світ повинен зробити все можливе, щоб закінчити процвітання дитячого сексуального рабства.

Мел Гібсон, творчий геній фільму «Страстей Христових» та Ілон Маск також закликали свою аудиторію до перегляду «Sound of Freedom».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram