Донеччина лідирує у просімейному русі: третім містом фестивалю «Всі разом за сім’ю!» став Райгородок

Актуально
25.05.2021
Донеччина лідирує у просімейному русі: третім містом фестивалю «Всі разом за сім’ю!» став Райгородок

В Донецькій області уже у третьому населеному пункті у травні відсвяткували Міжнародний День сім’ї. Команда просімейних активістів провела вуличні заходи у Миколаївці, Никифорівці, а тепер і в Райгородку. Як залучали дітей, молодь та дорослих до свята, читайте нижче.

У невеличкому селищі міського типу Райгородок 22 травня пройшло свято «Всі разом за сім’ю!» Основною локацією обрали територію біля Будинку Культури містечка. Відкрили захід дитячою театральною постановкою «Святкування Великодня у різних країнах». Після цього розпочали функціонувати різні локації.

Серед учасників заходу найбільш активними виявилися діти. Це і не дивно, адже саме для них організатори підготували різні зони: батут, солодка вата, майстер-класи, спортивні ігри. Усе це відбувалося під гучну музику, яка слугувала рекламою подіїі закликала сім’ї та молодь долучатися. Поки малеча розважалася, батьки відпочивали та спілкувалися з організаторами щодо цінності родини та сімейного затишку.

Родзинкою заходу став кінотеатр просто неба із фільмом для молоді. Рух «Всі разом!» надав фінансову підтримку для реалізації цієї ідеї.

У Райгородку та Никифорівці такі фестивалі «Всі разом за сім’ю!» пройшли вперше. «У селах та невеличких містечках є величезна потреба у таких просімейних подіях. Тому що у великих містах є більше можливостей для сімейного консультування і супроводу, та і подій різних там більше», – говорять організатори. І додають, що ці заходи стали лише початком роботи в цих містах.

Нагадаємо, у Миколаївці та Никифоровці фестивалі пройшли 15 та 16 травня. А також по Україні прокотилася хвиля сімейних маршів.

Якщо у Вашому місті запланована вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху «Всі разом!»:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram