Донати на ЗСУ та популяризація сімейних цінностей: як пройшли заходи до Дня захисту дітей

Актуально
13.06.2024
Донати на ЗСУ та популяризація сімейних цінностей: як пройшли заходи до Дня захисту дітей

З нагоди Дня захисту дітей у Черкасах та Лубнах, що на Полтавщині відбулись тематичні сімейні заходи. Проведення подібних подій є яскравим приклад того, як попри воєнний час та нелегкі обставини, українці все ж підтримують традиційні сімейні цінності. Відповідно, це свідчить, що саме здорова сім’я з дітьми – є головним їхнім пріоритетом.

Черкаси

8 червня понад півтисячі учасників взяли участь у фестивалі «Міцна родина – непереможна Україна» в Черкасах. Головна мета заходу – пропагувати сімейні цінності та збирати кошти на військове обладнання для 118 бригади ТРО. «Збирали кошти на ЗСУ та пропагували сімейні цінності на фестивалі в Черкасах», – пишуть за підсумками події організатори ГО «Рух Реформації» на офіційній сторінці у Фейсбук.

На фестивалі сім’ї проходив концерт за участі творчих колективів міста. Також відбувся благодійний ярмарок. Загалом працювало близько 20 локацій з смаколиками, хімічними експериментами, поробками та аквагримом від протестантських церков міста.

Також можна було сфотографуватися з поліцейським автомобілем та послухати про правила дорожнього руху. Священнослужителі міста молилися за відродження України та Божу підтримку для українських воїнів та їхніх сімей, які втратили близьких.

Фінальним завершенням була лотерея з головним призом – велосипедом.

«На всі зібрані кошти придбають необхідне військове обладнання та передадуть представнику 118-ї бригади ТРО», – зазначив голова ГО «Рух Реформації» Валерій Бєляєв.

Організатори події ГО «Рух Реформації» за підтримки протестантських церков міста. Також захід підтримали Управління молоді та спорту й обласна військова адміністрація.

Лубни

На Полтавщині до Дня захисту дітей також влаштували свято для дітей, багатодітних мам та родин загиблих захисників.

До події долучилися працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Полтавській області. Вони провели цікавий і корисний інтерактивний урок з безпеки. Зокрема на локації проводили майстер-класи з виготовлення мильних виробів. Також були присутні психологи Ольга Журбенко та Таня Панасюк, які провели змістовні тренінги психологічної підтримки для жінок.

Організатори заходу – організація «Дім Милосердя» разом з капеланами «Капеланський патруль» та вірянами помісної християнської церкви «Відродження».

Нагадаємо, що проведення вуличних активностей на захист сімейних цінностей і дітей у різних регіонах України стало національною традицією. У якій поєднується відпочинок та корисна інформація для сімей та батьків з дітьми.

Також з початку березня у різних регіонах України розпочався марафон соціальної реклами «Захищати сім’ю в Україні», який триває і до нині. Окрім того бачимо, що із зазначеної вище інформації у містах проходять вуличні сімейні події по всій Україні. Тому, якщо у Вашому місті запланована або уже пройшла вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, просимо повідомити про це в офіс руху «Всі разом!»:

office@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram