День подяки Богові: підтримка Стефанчука, Арахамії та шанси ухвалення законопроєкту

Актуально
26.12.2023
День подяки Богові: підтримка Стефанчука, Арахамії та шанси ухвалення законопроєкту

У Верховній раді зареєстрували законопроєкт про встановлення в Україні святкового дня – День подяки Богові. Проєкт поданий групою депутатів, серед них: Руслан Стефанчук, голова Верховної Ради; Давид Арахамія, очільник найбільшої фракції у парламенті “Слуга народу”; Олександр Корнієнко, перший заступник голови Верховної Ради України та ще 12 народних депутатів України. Відповідно, маючи підтримку ключових людей парламенту – День подяки Богові має великі шанси бути схваленим.

25 грудня, в день коли українці святкували Різдво Христове, Верховна Рада одержала і зареєструвала даний проєкт за номером 10371.

Зазначимо, що серед групи депутатів, яка подала законопроєкт є народний депутат від депутатської групи “За майбутнє” Віктор М’ялик та народний депутат від партії “Слуга народу” Георгій Мазурашу. Саме вони вже подавали раніше подібні законопроєкти. У серпні – це робив нардеп Мазурашу, а у жовтні – Віктор М’ялик.

Нагадаємо, що 21 грудня у Києві відбувся Різдвяний молитовний сніданок. У ньому взяли участь Президент України Володимир Зеленський та голова Верховної Ради Руслан Стефанчук. Під час свого виступу голова Стефанчук говорив про спільну молитву українців за тих, хто боронить Україну від ворога.

«Ми промовляємо Молитву за нашу велику Перемогу, якої ми так прагнемо та якої обов’язково спільно досягнемо», – підсумував голова Верховної Ради України.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram