Дайждест новин руху “Всі разом!”: що відбулося на початку 2022

Актуально
21.02.2022
Дайждест новин руху “Всі разом!”: що відбулося на початку 2022

Початок 2022 року приніс багато новин та подій. Офіс руху “Всі разом!” презентує дайджест місяця з найактуальнішими та найважливішими стратегічними новинами. 

Християнський Громадянський Форум

У Києві пройшов Християнський Громадянський Форум «Всі разом!». Він об’єднав гостей з Києва, різних міст України та польську делегацію з Інституту Ordo Iuris. Серед учасників були народні та місцеві депутати, громадські діячі та активісти, пастори та священники, учені та науковці, друзі, партнери та учасники руху «Всі разом!», резиденти Кабінету експертів. Ключовою темою дня стали суспільні і державні перетворення на основі християнських цінностей – досвід України та Європи.

Глобальний Лідерський Саміт: Дніпро – 3 березня, Полтава – 11 березня

Триває реєстрація на Глобальний Лідерський Саміт в Дніпрі та Полтаві. Заходи пройдуть відповідно 3 та 11 березня в містах. Саміт відкритий для широкої аудиторії та об’єднає лідерів різних сфер: пасторів та єпископів, церковних служителів, громадських діячів, студентів, педагогів, керівників та менеджерів, а також тих, хто лише шукає свій напрям в житті. Глобальний Лідерський Саміт покликаний надихнути, дати конкретні інструменти лідерства та показати практичні кейси успішних проектів.

“Стамбульська конвенція” – лонгрід 

Рух «Всі разом!» презентує новий інформаційно-просвітницький ресурс про Стамбульську конвенцію: https://vsirazom.ua/istanbulconvention

Це інформаційний ресурс, присвячений стислому опису проблемних зон Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами (Стамбульської конвенції). А також – обґрунтуванню, чому Україні не слід ратифікувати зазначений міжнародний документ.

Сайт має назву: «Стамбульська конвенція: п’ять причин не ратифікувати».

Кабінет експертів: з’явилися нові відео 

Аналітичний центр Кабінет експертів опублікував нові випуски: «Вторгнення в Україну: що це було і як буде далі», «Юрист-науковець – про Стамбульську конвенцію», «Кардиорадиолог о сердце, сосудах, ожирении, стрессе, дистонии».

Наказ Мінсоцполітики №86 про інтеграцію гендерних підходів

Аналітична юридична стаття руху «Всі разом!» з вимогою скасувати Наказ Міністерства соціальної політики № 86 від 07.02.2020 р. «Про затвердження Інструкції щодо інтеграції гендерних підходів під час розроблення нормативно-правових актів».

У документах застосовується термінологія, яка суперечить чинному законодавству, а також містяться посилання на міжнародні документи, які не мають в Україні законної сили. В тому числі, вони не відповідають конституційним принципам, а у діях тодішнього керівництва Мінсоцполітики є ознаки виходу за межі повноважень.

“Лише спільними зусиллями ми зможемо побудувати щасливе суспільство з міцними сім’ями. Християнські цінності і євангельські постулати – найкращий базис для побудови успішної держави і справедливого суспільства” , – кажуть в офісі руху “Всіразом!”

Підтримати місію та діяльність руху “Всі разом!” можна ТУТ. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram