Лекторій фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» 16 травня в Києві

Актуально
13.05.2015

Під час програми денного блоку фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» буде проведений лекторій. Сімейні консультанти і лідери громадських організацій розкажуть про секрети щасливого сімейного життя, відмінності між чоловіком та жінкою, види і мови кохання та про інші важливі аспекти стосунків.

Family Club

 

Соколовські Юрій і Тетяна, “Сімейний клуб”

Лекторій буде проходити в період з 12.00 до 15.00 на дерев’яній сцені парку Шевченка м.Києва. Організатори запрошують усіх охочих долучатись до заходу.

-

 

Антон Колганов, Громадська організація «Територія відповідальності»

Заявлені теми:
1. «Сімейний щасливий союз реальний», Яна Нетікова, продюсер
2. “Серце любові” про роль любові, сексу і народження дітей в створенні здорової сім’ї”, Василь і Ольга Зіняк, керівники Благодійного фонду “Всеукраїнська лінія допомоги вагітним у кризовій ситуації”
3. «Секрети побудови міцних і надійних стосунків», Адріан Буковинський, Благодійний фонд «Сім’я»
4. «Різні, але рівні: відмінності між чоловіком та жінкою», Соколовські Юрій і Тетяна, Громадська організація «Сімейний клуб».
5. «Правила щасливого сімейного життя», Володимир Бухтін, тренер-інструктор і засновник проекту розвитку унікальності First Dream.
6. «Види і мови кохання», Антон Колганов, рух «Територія відповідальності», ГО “Асоціація милосердя “Емануїл”.
7. “Шлюб і прокреація”, Геня Самборська – голова Всеукраїнського благодійного фонду “За гідність людини”, член Європейського інтитуту сімейної освіти (IEEF/EIFLE)

-_

 

Адріан Буковинський, Благодійний фонд «Сім’я»

Загальний розклад заходів фестивалю можна продивитись на сторінці Громадянського руху «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram