Соціальний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» запросив киян та гостей міста підтримати сімейні цінності в Україні

Актуально
21.05.2014

kiev_5

Недільний день 18 травня перетворився для киян та гостей міста на сімейне свято. У Парку Шевченка тривав соціальний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!». По всій території парку розташувалися локальні тематичні майданчики, щоб кожен член родини міг знайти щось цікаве і корисне саме для себе. У рамках фестивалю – лекції для сімейних пар, консультування, спортивні заходи, концерт, розіграші призів, а також різноманітна програма для найменших.

kiev_22

«Поза всяким сумнівом, це зручне і корисне місце для дозвілля всієї сім’ї, а не лише для однієї вікової групи. Власне, оце і є ідея цього соціального фестивалю “Всі разом – за сім’ю!”. І це надзвичайно чудово, що в цей напружений час в українській історії ми маємо можливість служити одне одному, допомагати, надихати одне одного, ділитися надією, любов’ю, посмішками і вірою”, – говорить Руслан Кухарчук, голова ГО «Всі разом!».

kiev_28

Як зміцнювати стосунки у подружжі і будувати стосунки у дошлюбний період, про планування часу та народження дітей можна було дізнатися на семінарах лекторія просто неба.

kiev_31

«Якщо буде щаслива сімя, то буде змінюватися країна. Тому я з радістю скористалася можливістю бути на цьому соціальному фестивалі та ділитися з мамами своїми ідеями з організації життя», – розповіла Світлана Гончарова, керівник проекту «Флаймама», тренер.

kiev_17 kiev_19 kiev_21

Говорять учасники фестивалю:

Анна Лиско: «Мені завжди будло цікавим, як правильно організувати час та більше встигати.  Незабаром стану мамою, треба буде встигати ще більше. А тут як раз семінар на цю тему».

Юлія та Володимир Сичови: «Хотілося б чомусь повчитися, подивитись на інші сімейні пари, тим більше, що тут обіцяли семінари з сімейних стосунків. Залишились дуже задоволені. Увесь день провели разом».

kiev_3

Привертала увагу всіх прикрашена весільна арка, де сім’ї могли зробити безкоштовну фотосесію. Поруч розташувалася і виставка художньої фотографії. Гості фестивалю милувалися професійними сімейними світлинами.

kiev_29

«Тут декілька фотографів, які є професіоналами. Це – майстри своєї справи. І вони представляють сімю у найкращих її людських, емоційних якостях»,- прокоментувала Ірина Хомасурідзе, голова Асоціації художників-християн.

«Фотосесія – це ще один момент, який сімю єднає. Тому що під час зйомки тата грають з дітьми, більше ніж зазвичай, а діти від цього кайфують, їм це подобається. Ось проведення часу разом, всією сімєю – це фото сесія», – ділиться Анна Гордейчук, фотограф.

kiev_26 kiev_25 kiev_24

Після опівдня на підтримку традиційної сім’ї відбулася мирна хода з яскравими прапорами і тематичними транспарантами.

Пізніше на сімейному віче ухвалили Резолюцію всеукраїнського соціального фестивалю «Всі разом – за сім’ю!». Вимога до органів влади розглядати сімейну політику як фактор національної безпеки. «Ми, громадяни України, громадські і релігійні організації, об’єдналися для проведення всеукраїнського соціального фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» Його метою є гуртування суспільства для вирішення існуючих в Україні соціальних негараздів, підвищення рівня відповідальності населення, популяризації сімейних цінностей і здорового способу життя. Ми вважаємо, що важливою передумовою збереження, розвитку і процвітання Української держави є захист і підтримка інституту сім’ї», – говориться у документі.

kiev_4 kiev_27 kiev_15

У парку були всі можливості і для активного відпочинку. Спортивні ігри, естафети і конкурси для всієї родини, а також силові тренажери для міцних чоловіків.

kiev_2 kiev_30

Але особлива увага, поза всяким сумнівом,  приділялась дітям. В програмі для них було все – і цікаве, і корисне, і смачне. Казкові персонажі розважали діточок, пригощали морозивом і розповідали їм про найважливіше.

kiev_10

Концертна програма була насичена хореографією і піснями. Співак Роман Ващук кожного року підтримує ідею фестивалю своєю творчістю: «Сімя створена Богом. Велике Благословіння бути сімейною людиною. Я – сімейна людина. У мене є дитина, жінка вагітна. Я відкрив для себе новий світ, нові відчуття, нові почуття, емоції».

kiev_6

Також на сцені про сімейне кохання співав гурт «Двічі народжені» . Одна з учасниць гурту Ірина на фестиваль «Всі разом!» прийшла з чоловіком Олесем та донечкою Софійкою:“Никакой монетой не заплатите за супругов нежные объятия – есть такая песня. За ребенка ласку необычную, за любовь, за дружбу бескорыстную.Так поется в песне и вот это касается семьи”.

kiev_12 kiev_13 kiev_16 kiev_20

Нагадаємо, Всеукраїнський соціальний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» відбувався 17-18 травня також і регіонами країни. Підтримати сімейні цінності та традиційну сім’ю вийшли українці у Дніпропетровську, Черкасах, Львові, Сумах тощо. Фестиваль проходить щорічно та приурочений до Дня сім’ї та Тижня подружжя.

Всі фото фестивалю тут.
Резолюція фестивалю.
Прес-центр «Всі разом!».
Партнери фестивалю: мережа жіночих фітнес-клубів FitCurves, сферичний кінотеатр ATMASFERA 360, ТМ «Томас», ТМ «Рудь», Парк Happylon Ocean Park, громадський діяч та підприємець Вадим Столар.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram