Плагіат у дисертації, дружба з лгбт-фондом та інші скандали міністра Лісового | Микита Андрєєв у Кабінеті експертів

Експертиза
08.11.2023
Плагіат у дисертації, дружба з лгбт-фондом та інші скандали міністра Лісового | Микита Андрєєв у Кабінеті експертів

«У публічних зверненнях міністра Оксена Лісового я не почув визнання, що там є плагіат. Лише загальні фрази», – сказав гість у новому випуску Кабінет експертів.

Про міністра освіти і науки України Оксена Лісового, скандал про плагіат у дисертації та меморандум з лгбт-фондом – говорили у студії з Микитою Андрєєвим, директором української Асоціації освіти дорослих. Експерт наголошує, що відмова міністра від наукового ступеня – ще нічого не означає. Адже це тільки відмова, а не чітке визнання свого плагіату. Відповідно, що це різні речі.

«Є така аналогія, що не можна бути вагітною наполовину. Тобто в даній ситуації, Оксен Лісовий або визнає, що плагіат дійсно був, або підтверджує, що плагіату немає, і відповідно немає підстав відмовлятись», – говорить Микита Андрєєв.

Також згадали про освітні реформи та бачення команди Міністерства освіти і науки. Яка стратегія і чи мають вони конкретні кроки для покращення освіти? В особливості в умовах великої війни в Україні.

У новому випуску ви дізнаєтесь, що таке освіта дорослих на якій спеціалізується гість? Детальніше про переваги онлайн та офлайн навчання і який головний обов’язок органів місцевого самоврядування перед кожною дитиною?

Дивіться тут:

 

Нагадаємо, що Кабінет експертів – це аналітичний центр руху “Всі разом!”.  Його резиденти генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Щотижня ютуб-канал Кабінету експертів публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram