Чорні бунти чи ліберальні погроми? Новий ефір програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

Експертиза
05.06.2020
Чорні бунти чи ліберальні погроми? Новий ефір програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

Останні дні сколихнули американське суспільство нечуваними погромами, насиллям та громадянським протистоянням. За словами президента Трампа, заворушення в США є актом внутрішнього терору, а не мирними протестами. А як ще назвати, коли вандали громили магазини, поліцейські відділення, церкви, а також спаплюжили Меморіал Лінкольна та Меморіал Другої світової війни. “Знищення невинних життів і пролиття безневинної крові – це злочин проти людяності і проти Бога”, – зазначив він.

Звісно, протест – справа для Америки зовсім не нова. Але щоб десятки міст запалали практично одночасно, а до початку радикальної фази подій пройшло менше доби – такого в країні не відбувалось ще з часів Мартін Лютер Кінг. Найближчий час покаже, яким насправді буде градус подальшого протистояння, та чи зможе Міннесотська трагедія так зухвало змінити хід світової історії. Тож, що відбувається в США: хто замовив тотальні погроми та громадянське протистояння, кому це вигідно і як ці події відобразяться на Україні? Про це та інше – дивіться чергову толоку в студії Кабінету експертів.

Новий випуск програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ руху “Всі разом!”.
Тема: “Чорні бунти чи ліберальні погроми?”.

Ми запросили до студії авторитених експертів та безпосередніх свідків подій, щоб обговорити принципові питання: що саме відбувається в США і хто замовив цей безлад? В ефірі взяли участь:
Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!”.
Зенон Завада, політичний аналітик Concorde Capital.
Ігор Тодоров, професор Ужгородського національного університету.
Ігор Плохой, резидент Кабінету експертів, військовий капелан.
Петро Новочехов, ведучий “Наше радио USA”, Вашингтон.

Читайте також статтю Віталія Виноградова – аналітика Кабінету експертів: “Екстремізм як лівий стиль. Що насправді відбувається у США?” на сайті Кабінету експертів.

ПІСЛЯМОВА
Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проєктів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал!
Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram