Климпуш-Цинцадзе Іванна потрапила до списку «ДИСКВАЛІФІКОВАНІ»

Актуально
08.02.2021
Климпуш-Цинцадзе Іванна потрапила до списку «ДИСКВАЛІФІКОВАНІ»

Народний депутат України Іванна Климпуш-Цинцадзе отримала від сімейного руху «червону картку». Вона потрапила у реєстр державних службовців та політиків, які діють проти інституту сім’ї та природних цінностей.

Іванна Орестівна Климпуш-Цинцадзе є народним депутатом України ІХ скликання від політичної партії “Європейська Солідарність”. Займає посаду Голови Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу. Проте її дії мають ознаки систематичного просування гендерної концепції у політичний, законодавчий і суспільний дискурс. Це підтверджується наступними актами у публічному просторі:

1. Підтримує ідеї ЛГБТ-спільноти та декларує свою прихильність та всіляку підтримку. Наприклад, в своєму відео зверненні виражає підтримку так званого «КиївПрайд» у 2016 році, що було опубліковане у Facebook: https://fb.watch/3qjxSXoYWp/

2. Наполягає на тому, щоб Україна підписала спірну Стамбульську Конвенцію (Конвенціяпро запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами). Це підтверджується у статті, опублікованій на сайті Кабінету Міністрів України: “Уряд має виконати низку амбітних завдань для покращення впровадження політики щодо гендерної рівності

3. Предоставила позитивний Висновок комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України до Європейського Союзу щодо законопроекту 3316, який, на її думку “відповідає міжнародно-правовим зобов’язанням України у сфері європейської інтеграції”.

4. Виступає за впровадження концепції так званої «гендерної рівності». Презентувала transition book «Реалізація державної політики з питань гендерної рівності» на сайті Кабінету Міністрів України.

5. Співавтор Проекту Закону «Про внесення змін до Кодексу законів про працю України (щодо гармонізації законодавства у сфері запобігання та протидії дискримінації із правом Європейського Союзу). Саме в Кодекс законів про працю було вперше внесено положення “про запобігання дискримінації за “ґендерною ідентичністю” та “сексуальною орієнтацією” (СОГІ).

Рух “Всі разом!” створив і презентує спеціальний сайт – реєстр державних службовців та політиків, які діють проти інституту сім’ї та природних цінностей. База даних зі списком осіб, які отримали від сімейного руху «червону картку», називається ДИСКВАЛІФІКОВАНІ. Ресурс створено з метою донесення до українських громадян та українських виборців повноти інформації, щоб всі могли контролювати діяльність представників органів влади та максимально усвідомлено ухвалювати рішення під час місцевих і загальнодержавних виборів.

Всі матеріали, що знаходяться на сайті, взято із відкритих джерел та розміщено із врахуванням вимог законодавства України.

Нагадаємо, що політичні або державні діячі, які покликані виконувати функції держави або діяти в інтересах виборців, потрапляють в реєстр вони через те, що їх слова та/або дії мають ознаки наступного:

– нетолерантне чи вороже ставлення до традиційних природних цінностей та інституту сім’ї (подружжя, батьківства, материнства, дитинства);

– підтримка заходів, спрямованих на пропаганду антисімейних та людиноненависницьких ідей (ЛГБТ, аборти, чайлд-фрі тощо);

– систематичне просування гендерної концепції у політичний, законодавчий і суспільний дискурс.

Зауважимо, що недемонстроване особисте життя не представляє інтересу для укладачів реєстру. Беруться до уваги лише публічні дії, демонстративні акти та публічні висловлювання.

 

 

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram