Нардепа Дмитра Гуріна внесено до списку «ДИСКВАЛІФІКОВАНІ»

Актуально
01.05.2024
Нардепа Дмитра Гуріна внесено до списку «ДИСКВАЛІФІКОВАНІ»

Народний депутат України Дмитро Гурін отримав від сімейного руху «червону картку». Він потрапив на портал “ДИСКВАЛІФІКОВАНІ” – реєстр державних службовців та політиків, які діють проти інституту сім’ї та природних цінностей, а також виступають за легалізацію і поширення наркотичних препаратів в Україні.

Дмитро Гурін з 2016 року був радником з комунікацій у Міністерстві охорони здоров’я. У 2019 році був кандидатом у народні депутати від партії «Слуга народу». Обраний нардепом від виборчого округу № 218 Києва (частини Оболонського, частина Святошинського районів). Член Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань місцевого самоврядування та органів самоорганізації населення.

До списку дискваліфікованих нардеп потрапив за свої публічні дії, спрямовані на легалізацію одностатевих партнерств в Україні та наркотичних препаратів. Перелік фактів, які свідчать про його деструктивну діяльність:

Позиціонує себе як «місіонер психоделіки в медицині та союзник ЛГБТ». Про це офіційно декларує в шапці профілю свого аккаунту у Х (Twitter).

Системно бере участь у заходах ЛГБТ-угрупування.

Учасник так званих «гей-парадів» у Києві. Бере активну участь у дискусії щодо організації «прайдів» навіть під час повномасштабної війни.

Фото з «гей-параду» у 2018 році

19 квітня 2024 року взяв участь у відкритті «sunny bunny» – українського кіно фестивалю, створеного для пропаганди лгбт-ідеології в тому числі серед дітей. На заході брав участь у дискусії на тему «Рівність прав у суспільстві: чому це завжди на часі?». Просуває ідею легалізації одностатевих партнерств в Україні: «Всі просто мають змиритись, особливо депутати, їм треба злитись з цією думкою. Всі просто мають зрозуміти, що це невідворотно».

 

На своїй сторінці в X пропонує закликати країни Європи не приймати Україну в ЄС, якщо Україна не легалізує гомосексуальні партнерства. Такі дії депутата виглядають як прямий шантаж проти українських інтересів і можуть вважатися як зазіхання на національні інтереси України.

Є співавтором проєкту закону №9103 щодо легалізації одностатевих партнерств в Україні. Цей документ фактично пропонує прирівняти співмешкання пари гомосексуалістів до сімейного подружжя, в тому числі з правом усиновлення дітей одним з партнерів.

Вмотивований промоутер легалізації широкого переліку наркотичних препаратів і психоделіків в Україні. На законному рівні намагається дозволити створення та використання для так званих «медичних цілей» псилоцибіну, ЛСД, кетаміну, МДМА, ДМТ та ібогаїну.

Один з авторів проєктів законів №5596 та №4553, якими пропонувалося легалізувати вирощування рослин конопель з високим вмістом наркотичних речовин – ТГК і КБД.

Окремо нагадаємо, що з 2002 до 2014 року Гурін жив у Росії. Працював дизайнером у студії Артемія Лебедєва. Слід зазначити, що СБУ оголосила підозру Артемію Лебедєву про виправдання російського вторгнення в Україну. Наразі він під санкціями України.

Рух “Всі разом!” створив і презентує спеціальний сайт – реєстр державних службовців та політиків, які діють проти інституту сім’ї та природних цінностей. База даних зі списком осіб, які отримали від сімейного руху «червону картку», називається ДИСКВАЛІФІКОВАНІ. Ресурс створено з метою донесення до українських громадян та українських виборців повноти інформації, щоб всі могли контролювати діяльність представників органів влади та максимально усвідомлено ухвалювати рішення під час місцевих і загальнодержавних виборів. Всі матеріали, що знаходяться на сайті, взято із відкритих джерел та розміщено із врахуванням вимог законодавства України.

Нагадаємо, що політичні або державні діячі, які покликані виконувати функції держави або діяти в інтересах виборців, потрапляють в реєстр вони через те, що їх слова та/або дії мають ознаки наступного:
– нетолерантне чи вороже ставлення до традиційних природних цінностей та інституту сім’ї (подружжя, батьківства, материнства, дитинства);
– підтримка заходів, спрямованих на пропаганду антисімейних та людиноненависницьких ідей (ЛГБТ, аборти, чайлд-фрі тощо);
– систематичне просування гендерної концепції у політичний, законодавчий і суспільний дискурс;
– популяризація образу поведінки, який складає загрозу життю, здоров’ю і добробуту громадян (нарколегалайз, проституція, гемблінг тощо).

Зауважимо, що недемонстроване особисте життя не представляє інтересу для укладачів реєстру. Беруться до уваги лише публічні дії, демонстративні акти та публічні висловлювання.

Заглавне фото: УНІАН.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram