З`явився лендінг фестивалю “Всі разом – за сім`ю!” 2018

Актуально
26.04.2018

В просторах інтернету з`явилася сторінка із детальним описом фестивалю “Всі разом – за сім`ю!” на Поштовій площі 9-10 червня. Лендінг зібрав у собі інформацію про всі локації, артистів, а також відео-інтерв`ю хедлайнерів фестивалю.

Тематичний сайт має символічну адресу: vsirazom.ua/family2018kyiv На ньому можна переглянути фільм про фестиваль 2017 та інтерв`ю з солістом групи “Dруга Ріка” – Валерієм Харчишиним і співаком Kishe. Крім цього, там вказана інформація про учасників локацій фестивалю, артистів на сцені та партнерів заходу.

На сторінці можна детально вивчити усі види локацій: романтичні станції, дитячі забави, інформаційно-розважальні локації та спортивні майданчики.

Організаторами фестивалю виступає громадянський рух «Всі разом!» за сприяння Міністерства молоді та спорту та за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Нагадаємо, що також функціонує сайт з оглядом усіх проведених родинних заходів по Україні у 2016 та 2017 роках. Календарний план сімейних подій на 2018 рік можна переглянути тут.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram