З Днем незалежності України!

Актуально
24.08.2023
З Днем незалежності України!

32 роки тому здійснилось багатовікове бажання українського народу – отримання незалежності. 24 серпня у 1991 році українці почали жити у вільній і суверенній українській державі.

Нині сотні тисяч українців захищають нашу країну на фронті, щоб зберегти її суверенітет і незалежність. Тому нам, тиловикам, просто необхідно продовжувати жити та працювати задля її майбутнього. У власній внутрішній і міжнародній політиці пріоритетно керуватися інтересами нашої держави і нашого народу. І нехай лише серце незалежної України буде полоненим любов’ю.

Адже серця наповнені любов’ю до України та Бога зможуть створити умови для процвітання сімей та розвитку безпечного, справедливого суспільства. Наше покоління відповідальне за свободу сердець та правильне, не викривлене трактування цієї свободи. Ми – діти незалежної України, ми – батьки незалежних! І ми – співтворці майбутнього цієї держави.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram