Як організувати Глобальний Лідерський Саміт 2021 у своєму місті

Актуально
09.11.2021
Як організувати Глобальний Лідерський Саміт 2021 у своєму місті

Побувати на Глобальному Лідерському Саміті, повчитися у світових спікерів та удосконалити свої здібності тепер можна прямо у стінах свого офісу чи церкви. Це – новий формат участі у Саміті для командного перегляду 10 або 20 учасників. А тому якщо ви пастор церкви, лідер домашньої групи, керівник організації або голова сім’ї, організуйте спільний перегляд для своєї команди 9-10 грудня. Минулого року функцією командного перегляду ГЛС скористалося близько 450 учасників у різних містах України. Як це зробити технічно, що отримають учасники перегляду та як коментують цю функцію лідери команд минулого року, читайте далі.

Глобальний Лідерський Саміт 2021 пройде 9-10 грудня. Стати учасником можна в будь-якому місті України. Адже ГЛС відбудеться у трьох форматах:

– Жива участь на Саміті у Києві

– Персональний доступ онлайн у BigMarker

– Груповий доступ онлайн у BigMarker (на 10 або 20 осіб).

Онлайн-формат участі у BigMarker дозволяє долучитися до Глобального Лідерського Саміту в будь-якому місті. Команду супроводжує ведучий та модератор, є можливість інтерактивного спілкування з учасниками у загальному чаті, обговорення промов у фокус-групах з тренером, молитовні кімнати та технічна підтримка.

Минулого року функцією командного перегляду скористалося близького 450 учасників у 23 містах. Це були невеликі групи по 10-20 учасників, які разом збиралися у церкві або офісі для участі у Саміті.

Зареєструватися на подію можна тут: https://gls-ua.com/

Командний перегляд у церкві “Світло Життя”, Полтава

Володимир Білик, пастор церкви «Джерело Життя», Львів:

«Дякуємо за організацію онлайн трансляції ГЛС. Наша група дуже задоволена подією. Ми надихалися від перегляду семінарів. Інформації було стільки, що навіть не встигали. Онлайн формат для нас зручніший, ніж живі семінари, тому що більше наших лідерів змогли взяти участь у події і ми змогли поділитись посиланням з дочірніми і дружніми церквами. Також, дуже вдячні за доступ до архівів ГЛС, це дуже цінно!»

Сергій Цвєтков, виконавчий директор ГО «Міжнародний центр батьківства», Київ:

«Діяльність Міжнародного Центру Батьківства побудована на мережі активістів-волонтерів. Ми постійно шукаємо можливості для розвитку “людського капіталу”, тому Глобальний лідерський саміт є дуже потужним ресурсом для цього.

Окремо хочу сказати про командний перегляд, який пропонує офіс ГО “Всі разом”, як організатор ГЛС в Україні. Оскільки наша волонтерська мережа охоплює десятки міст, командний перегляд для керівників наших регіональних осередків, це унікальна можливість долучитись до виняткової події за доступною ціною і в доступний спосіб в онлайн-режимі.

Я дуже вдячний українським організаторам за такий формат!»

Командний перегляд ГЛС у церкві “Еммануїл”, Кам’янське

Глеб Копалін, координатор командного перегляду з церкви «Дім Божий», Дніпро:

«Усе дуже сподобалося! Уся наша команда дивилася віддалено вдома. Ті хто пропустив п’ятницю через роботу, подивилися повтор, що дуже зручно. Враження у всіх різні, когось торкнулося одне послання, кого-то інше. Особисто для мене найактуальнішими виявилися послання Крейга Грошела, Рорі Вадена і Т. Д. Джейкса. Ще раз спасибі за вашу працю і посвяту!».

Командний перегляд у церкві “Слово віри”, Кривий Ріг

Олена Філімоненко, координатор командного перегляду у церкві «Еммануїл», Кам’янське:

«Дякуємо вам і всій вашій команді за організацію ГЛС 2020 онлайн. Служачи в медіа сфері розумію, як це непросто. Все було на професійному рівні – люблю, коли все продумано до дрібниць. Наша лідерська команда, пастори і служителі благословлені цією подією, а значить варто чекати змін і результату в нашій церкві, місті і до краю землі … На даному етапі передивляємося всі послання – такий обсяг інформації, потребує додаткової обробки і осмислення. Це був чудовий час, який приніс нам підбадьорення і натхнення. Віримо в добрі плоди для Царства Божого!».

Зареєструватися на подію можна тут: https://gls-ua.com/

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram