Вже 5 років Ассоціація сексологів України вражає своєю позицією

Актуально
21.09.2020
Вже 5 років Ассоціація сексологів України вражає своєю позицією

18 вересня Асоціація сексологів та сексотерапевтів України (АССУ) відсвяткувала пятиріччя. Відбулася урочиста зустріч членів та партнерів організації.

Під час зустрічі голова АССУ Михайло Шевченко озвучив досягнені результати та озвучив плани на наступний період. Він виразив повагу партнерам за спільні здобутки, а також вручив подяки. «За п’ять років ми пройшли тернистий шлях до того результату якій маємо зараз. Я пишаюся колегами з котрими йдемо до спільної мети», – сказав він під час свого виступу. Громадська організація “Всі разом!” взяла участь у заході.

 

Нагадаємо, АССУ є командою спеціалістів у сфері сексуального здоров’я, які прагнуть, щоб їх знання були використані на благо суспільства. Серед них є кандидати та доктори наук, а також професійні сексологи та сексотерапевти. Почесним Президентом є професор, доктор медичних наук Гарнік Суренович Кочарян. Президентом Асоціації є Олена Анатоліївна Голоцван, лікар-психотерапевт вищої категорії, кандидат медичних наук.

Головною метою створення Асоціації сексологів та сексотерапевтів України є формування змістовної сексологічної освіти і поширення сексуальної культури в суспільстві, а також сприяння підвищенню рівня сексологічної підготовки лікарів, психологів та педагогів. АССУ займається розробкою програм для підлітків та батьків, а також готує кваліфікованих тренерів зі статевого визовання. Асоціація сексологів наголошує на важивості статевості і розглядає концепцію гендеру як штучну та ідеологічну, яка суперечить природному розвитку людини.

Асоціація є корисною для суспільства через напрацювання професійних стандартів в підготовці сексологів, створення навчальних програм. Це є дуже актуальним ще й через те, що в Україні більшість професійних спільнот не активні.  АССУ – перша організація яка втілює в життя статеве виховання“, – зазначив Михайло Шевченко у коментарі для «Всі разом!».

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram