«Всі разом!» (Україна) та Ordo Iuris (Польща) уклали Угоду про партнерство

Актуально
28.09.2021
«Всі разом!» (Україна) та Ordo Iuris (Польща) уклали Угоду про партнерство

Українська організація «Всі разом!» та польський інститут Ordo Iuris підписали Угоду про партнерство. Відповідна церемонія відбулася у Варшаві 17 вересня поточного року. У ній взяли участь керівники організацій Руслан Кухарчук та Єжи Квасьнєвскі, а також уповноважені представники сторін.

В Угоді йдеться, що сторони об’єднують свої зусилля на спільних цінностях та з метою захисту християнської спадщини Європи, сім’ї та шлюбу, права на життя від зачаття до природної смерті. Серед принципів Угоди зазначена також Європейська інтеграція, яка відбувається на засадах сильних національних держав і поваги до національних суверенітетів.

Громадська організація «Всі разом!» функціонує в Україні з 2010 року. Організовує вуличні сімейні фестивалі та правозахисні акції прямої дії. Взаємодіє з органами влади на державному і місцевому рівнях. Готує компетентні аналітичні матеріали та актуальні медіа-продукти. Проводить навчальні події для оснащення суспільних лідерів та управлінців.

Інститут Ordo Iuris – юридична організація та аналітичний центр, який працює для захисту гідності людини та фундаментальних прав. Установа об’єднує понад 50 адвокатів та аналітиків, які працюють у європейських судах та взаємодіють із засобами масової інформації та органами влади. Ordo Iuris має представництво в офіційних структурах Європейського Союзу та Ради Європи.

«Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram