“Всі разом!” рекомендує контент на сімейну тематику: “Подкаст Євгена Савочки”

Актуально
20.02.2024
“Всі разом!” рекомендує контент на сімейну тематику: “Подкаст Євгена Савочки”

Про шлюб під тиском, порнозалежність та виховання підлітків – новий подкаст на сімейну тематику. У ньому почуєте більше сімейних історій, чесних розмов та практичних порад. До перегляду вже доступні 4 нові епізоди. Слухайте та дивіться на зручній для вас платформі:  Spotify, Soundcloud та у форматі відео на Youtube. Автор і ведучий подкасту – Євген Савочка, християнський служитель, підприємець.

Побудова міцної сім’ї починається з отриманих знань, які ми слухаємо, дивимось або читаємо. А потім обов’язково – реалізовуємо своїми діями у житті. Саме тому, подкаст Євгена Савочки – є тим важливим ресурсом, де ви почуєте корисні і практичні поради. Адже автор запрошує до себе у студію лише досвідчених людей, які побудували власну сім’ю (і продовжують будувати), а також багато років консультують інші сім’ї. З ними ведучий говорить на актуальні і важливі теми про стосунки, сім’ю та виховання дітей. Періодичність виходу нових епізодів – раз на два тижні.

Автор описує свій подкаст: «Це проєкт, який за сім’ю, про сім’ю та для сім’ї. Тут ми говоримо щиро та відверто. Про новачків та людей з багаторічним досвідом у сімейному житті. Про те, як подружитись з підлітками у своїй родині та допомогти малечі оговтатись після вибухів. Про те, як будувати спільне майбутнє, коли доводиться жити одним днем».

Опубліковані епізоди подкасту Євгена Савочки, які можна прослухати вже зараз:
«Шлюб під тиском». Микола Савчук — один з єпископів обʼєднання церков «Спасіння», особливу увагу приділяє наставництву, консультуванню, а також служінню дітям, підліткам та молоді.
«Від весілля до вічності: як уникнути криз у родині». Микола Савчук.
«Порнозалежність». Олег Богомаз — служитель, сімʼянин і душеопікун.
«Війна світів. Як подружитись зі своїм підлітком». Олексій Травніков — засновник Центру сімейного консультування “Не ной”.

Детальний опис кожного епізоду подкасту та головних тез розмови Євген публікує у своїх соціальних мережах: Фейсбук та Інстаграм.

Збільшення в Україні якісного контенту на сімейну тематику неабияк надихає рух «Всі разом!». Тим більше, формат подкастів – є досить популярним серед молоді. Це означає, що все більше молодих людей мають можливість отримати цінну інформацію та поради для майбутнього створення сім’ї або вже перебуваючи у шлюбі.

Нагадаємо, що формат подкастів – набуває популярності в усьому світі, а віднедавна і в Україні. Адже на перегляд відео наразі не завжди вистачає часу, саме тому аудіо стало більш актуальним. Ви можете слухати його у фоновому режимі: під час занять спортом, паралельно з приготуванням вечері і навіть в процесі прибирання квартири. Також можна слухати в транспорті коли їдете на роботу або повертаєтесь додому.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram