«Всі разом! bot» – новий помічник користувачам телеграму

Актуально
26.11.2021
«Всі разом! bot» – новий помічник користувачам телеграму

В мережі з’явився багатофункціональний бот для користувачів телеграму. Цей помічник значно спрощує пошук потрібної інформації, дозволяє замовляти квитки на події та книги прямо з соцмережі. А також сервіс пропонує безкоштовні ресурси для організації та проведення сімейних заходів. Усі функції бота стосуються діяльності руху «Всі разом!» та партнерських організацій. Користуватися сервісом може кожен охочий безоплатно, для цього достатньо лише відкрити його у телеграмі: https://t.me/vsirazom_bot

Власником та розробником боту є рух «Всі разом!» Сервіс має кілька блоків: долучитися до руху «Всі разом!», отримати інформацію, переглянути найближчі події та забронювати собі місце на них, замовити книги, замовити ресурси, зробити пожертву.

Кожен із перелічених блоків має додаткові підпункти. Зокрема, через бот можна отримати безкоштовно методичний комплекс для підлітків «Шлюб та сім’я», буклети «ЛГБТ. Розшифрування», магніти, прапори і транспаранти «Всі разом за сім’ю!». Окремо є функція замовити сувенірну продукцію за певну оплату. Зокрема, це чашка «Всі разом за сім!», чашка «Кабінет експертів», футболка «Всі разом!». Усі замовлення надсилаються в корзину і адміністратор в телефонному режимі підтверджує замовлення.

У блоці «Книги» пропонується замовити «Десятку», «Мандат», «Секс после контизии» або підручник «Новий журналіст». Біля кожної позиції вказана вартість.

Відкрити «Всі разом! bot» можна за посиланням: https://t.me/vsirazom_bot

Розділ «Події» пропонує огляд найближчих заходів, які організовує або рекомендує рух «Всі разом!» Наразі в боті відкрита реєстрація на Глобальний Лідерський Саміт 9-10 грудня. Забронювати місце та оплатити квиток можна прямо в чат-боті.

Аби залишатися на зв’язку та мати доступ до новин руху «Всі разом!», бот пропонує прямі посилання на медіаресурси організації. Це фейсбук-сторінка, телеграм-канал, сайт та You Tube. Якщо користувач бажає більш тісно взаємодіяти із організацією, долучитися до лав солідарних або стати волонтером, бот має кнопку «Долучитись». Там можна заповнити коротку анкету та вказати яку взаємну допомогу може надавати рух та волонтер одне одному.

І, звичайно, підтримати фінансово діяльність руху «Всі разом!» також можна за допомогою боту. Зробити це може кожен охочий на будь-яку суму.

Відкрити «Всі разом! bot» можна за посиланням: https://t.me/vsirazom_bot

Нагадаємо, рух «Всі разом!» – це об’єднаний гучний голос людей і організацій, які сповідують спільні цінності. Місія організації: суспільні і державні перетворення на основі конституційної ідеї відповідальності перед власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями; служіння Богу і українському народу задля блага людей і сімей.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram