Визначено стипендіанта, який отримає грант від Громадянського руху «Всі разом!»

Актуально
14.07.2017

Закінчився перший етап реалізації стипендіальної програми на навчання в Центрі дослідження релігій Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова. На засіданні конкурсної комісії Громадянського руху “Всі разом!” був обраний переможець, який здобуде грант на навчання.

27 червня 2017 року стартував Всеукраїнський конкурс для здобуття стипендії на навчання в Національному педагогічному університеті ім. М.П. Драгоманова за магістерською програмою «Соціально-політична етика та теологія». Впродовж трьох тижнів тривав процес збору заявок від кандидатів на участь в конкурсі. За цей час, до конкурсної комісії надійшли документи з багатьох міст України. Заявка кожного претендента отримала ретельне вивчення, на предмет відповідності до вимог відбору стипендіанта.

13 липня 2017 року, в офісі Громадянського руху «Всі разом!», відбулося засідання комісії, яка колегіально обрала Едуарда Саблона Лейву переможцем конкурсних перегонів. Згідно Положення про стипендіальну програму, у найближчий термін з ним буде укладена Угода про співробітництво на 4 роки. Нагадаємо, що по закінченню навчання, стипендіант отримає диплом державного зразка з присвоєнням кваліфікації: «Магістр релігієзнавства. Науковий співробітник. Викладач релігієзнавчих дисциплін. Аналітик суспільно-політичних процесів». А також буде залучений до діяльності національної спільноти Кабінету експертів.

Грантова програма стала можливою за ініціативи і фінансування Громадянського руху «Всі разом!».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram