Віталій Кириченко, Поль Манондіз, Антон Копитін та Ruladа заспівали на гала-концерті фестивалю «Всі разом – за сім’ю»

Актуально
06.06.2016

Яскраве музичне шоу стало підсумком сімейного фестивалю у Києві в суботу 4 червня. Велика сцена на Поштовій площі ввечері приймала відомих українських виконавців: Антон Копитін, Оксамита, Поль Манондіз, Віталій Кириченко та співачка Rulada.

Своїм драйвом також заряджав багатодітний батько DJ Стів. А ще відбулося нагородження за участь у фотоконкурсі, який тривав протягом усього дня. І звичайно ж – відзначили подарунками ті сім’ї, які своїм життям дають приклад для українських родин.6

Із великим запалом ввечері програму вели актори Київського академічного Молодого театру – сімейна пара Станіслав та Іванна Бжезінські. Стало свого роду традицією на початок концерту співати гімн фестивалю. У цьому допомогли Анастасія Яценко і Роман Ващук.

1
Антон Копитін перед своїм виступом поділився своїми думками про ставлення до сім’ї , а також розповів про свою участь і перемогу у проекті «Голос країни». «Моя дружина одразу мене підтримала і сказала, що буде йти зі мною до кінця в цьому конкурсі, – задекларував багатодітний тато, – для мене це було дуже важливо». Співак потішив слухачів піснями про любов, у тому числі і про особливу – материнську.

7
Відвідала Фестиваль і зразкова сім’я Ворошилових. У них 12 дітей: 6 хлопчиків та 6 дівчаток, десятеро з них – усиновлені. Кажуть, що вони дуже щасливі жити всі разом і зовсім не шкодують, що у них така велика та дружня сім’я.

8
Сімейні консультанти Юрій та Тетяна Соколовські, які у шлюбі вже 23 роки, поділилися кількома секретами, які допоможуть кожній подружній парі зберігати свої почуття свіжими та романтичними. А це посвята одне одному, проведений наодинці час, спільні справи та відпочинок, віра у Бога.

3
Канєвські Спартак та Поліна взяли з собою вісьмох рідних дітей. На запитання ведучих, як вони наважилися народити стільки діточок, багатодітна мама відповіла: «Коли я була молодою, ми з подругами жартували, і я завжди казала, що хочу мати 5 дітей. Коли вже одружилася, то чоловік був не проти, а лише підтримав мене. В результаті тепер у нас восьмеро». Спартак зі свого боку підбадьорив чоловіків словами напівжартома: «Якщо хочете мати дітей, то просто працюйте над цим і вони будуть».

9
Співак Віталій Кириченко, батько трьох дітей та фронтмен гурту «Нумер 482», сказав, що для чоловіка найголовніше – це підтримка дружини. «Навіть коли ми не праві, дорогі жінки, – звернувся з проханням чоловік, – не пиляйте нас за кожен проступок, а намагайтесь підбадьорити і допомогти вийти із ситуації. Цим ви неймовірно допоможете!»

4
Переселенці з Донбасу Черкасс Вадим та Яна з дітками поділилися своїм секретом щасливої сім’ї. Кажуть, що коли довелося переїжджати в незнайоме місце, залишати свій дім та пристосовуватись до всього нового, то головним було залишатися всім єдиними.

10
Джо Севедж зі Сполучених Штатів Америки поділився зворушливою історією, яка розчулила присутніх. Вони з жінкою прожили разом понад 30 років, але у них досі немає дітей. Джо організував будинок сімейного типу у Молдові, де у них з дружиною є 10 дівчаток, які називають їх татом та мамою. А тепер подружжя планує і в Україні відкрити подібні заклади для сиріт. «Сім’я – то велика цінність! Тому вечеряйте разом, моліться разом, проходьте тяжкі моменти разом!» – закликав присутніх гість.

5
Співачка та голова громадського руху «Живи» Оксамита теж прийшла на фестиваль із своїми трьома дітьми і чоловіком. Заспівала про справжнє насичене життя, яким може жити кожна українська сім’я.

11
Глущенко Максим, боєць 1-ої танкової бригади реактивного дивізіону, та його дружина Тетяна, волонтер, яка була міцним тилом для свого чоловіка, теж відвідали Фестиваль і розповіли свою нелегку історію стосунків під час воєнних дій.

2
Чарівна співачка, композитор та саунд-продюсер Ruladа запам’яталася публіці душевними піснями та особливою історією, яку вона розповіла зі свого дитинства. Вся річ у тому, що вона хворіла і лікарі ставили діагноз, що дівчина не зможе навіть говорити, але тепер Божим дивом жінка може не лише говорити, але й неперевершено співати.

12
На десерт вечірньої програми співав Поль Манондіз, француз, який закохався в українку, одружився на ній і переїхав жити до Києва. Співав він англійською лише одну пісню, а всі решта – українською та російською, чим вразив публіку.

13
Руслан Кухарчук, голова оргкомітету фестивалю «Всі разом – за сім’ю!» для заключного слова вийшов на сцену із своєю дружиною Анною та дев’ятимісячним сином Веніаміном. Він констатував, що цього року по всій Україні як ніколи пройшло багато просімейних заходів по всій Україні. А київський фестиваль став заключним у цьому позитивному марафоні проголошення сімейних цінностей. Попрощавшись до наступного року, в єдиний голос Поштова площа заспівала традиційний гімн «Всі разом!»

14
Нагадаємо, протягом цілого дня 4 червня центральні вулиці і площі Києва приймали різні сімейні заходи. Зранку – сімейна хода від Софійської площі до Європейської. А потім цілий день і аж до 22-ої години – сімейний фестиваль на Подолі.

Дивитися більше фото:

  1. Денна сцена
  2. Локації
  3. Вечірній концерт 

Відео дивіться тут. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram