Вітаємо з Різдвом Христовим!

Актуально
06.01.2021
Вітаємо з Різдвом Христовим!

Дорогі друзі, колеги і партнери!

Приходить Світле Христове Різдво. Це особливий час родинного єднання. За українським звичаєм, кожна сім’я збирається разом за святковою вечерею, щоб розділити довгоочікувану радість Різдва.

“Бо Дитя народилося нам, даний нам Син, і влада на раменах Його, і кликнуть ім’я Йому: Дивний Порадник, Бог сильний, Отець вічності, Князь миру” (Іс 9, 5).

Світло Христової Євангелії яскраво осяяло усі народи – дарувавши спасіння та надію на добрі зміни. Цінності Царства Божого стали міцною підвалиною розбудови сучасної цивілізації. Твердо віримо, що зміни, які базуються на Христовому вченні мають потенціал сьогодні відродити Україну! Докладемо всіх зусиль, щоб продовжувати утверджувати Царство Боже у кожній сфері життя наших громад і всієї країни.

Тож під звуки різдвяних гімнів та під смачну кутю, зичимо вам родинного тепла і затишку, миру і достатку у ваші домівки. Непереможної віри, незгасимої надії та щирої любові! Нехай Бог береже вас у Своїй ласці протягом усього 2021 року.

Христос народжується!
Славімо Його!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram