ВІДБУВСЯ ФОРУМ ЛІДЕРІВ РУХУ «ВСІ РАЗОМ!»

Актуально
04.02.2019

1 лютого 2019 у Києві відбувся Форум лідерів руху «Всі разом!». Подія зібрала близько 100 учасників. Впродовж цілого дня, делегати звітували, спільно планували та напрацьовували стратегію активностей у новому році, обговорювали спільні цінності та нагороджували найактивніших рухівців.

 

Традиційно на початку кожного року у столиці проходить Форум «Всі разом!». Подія відбувалася у  форматі закритого спілкування для відповідальних лідерів і друзів руху «Всі разом!». Взяти участь у Форумі персонально були запрошені куратори сімейних фестивалів у містах, резиденти «Кабінету експертів», пастори і керівники громадських організацій, дружні політики, чиновники та бізнесмени з різних регіонів України. Кожний з них реалізує спільне бачення утвердження євангельських цінностей у ключових сферах суспільного життя. Вони вже стали провідниками найкращих змін і творцями нових християнських традицій в своїх громадах і професійних галузях.

Форум відкрився вітальним та настановчим словом від Олександра Озеруги, єпископа церков ХВЄ у Київській області та спільною молитвою. До учасників також звернувся Руслан Кухарчук,  голова руху «Всі разом!» і представив оновлену стратегію руху на 2019 рік. Ігор Плохой, депутат Вилківської ОТГ говорив про особливості спільного ціннісного виміру та позиції, які покладаються в основу програми дій руху «Всі разом!» у новому році.

Денна програма Форуму містила декілька основних напрямків: масштабування сімейного руху в Україні; адвокація і лобіювання християнського порядку денного через громадський сектор, органи влади і ЗМІ; «Кабінет експертів» та аналітика християн для державного будівництва; спільна позиція під час виборів президента і парламенту у 2019 році; оновлена стратегія і методи, розбудова регіональних представництв.

Виступаючі аналізували досягнуті результати, деталізували нагальні суспільні виклики та тенденції, напрацювували завдання та цілі для нового року. Кожний спікер надихав присутніх позитивним досвідом та  здобутими навичками, передавав інструменти дій та кейси готових рішень.

Звучало багато рекомендацій та порад від багатьох представників оргкомітетів з  підготовки сімейних вуличних подій в містах: щодо організації безпеки, технічної підтримки та контенту заходу, режисури та «WOW-ефекту», як стандарту сімейного фестивалю, Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!» представив положення про конкурс проектів на проведення сімейних заходів від руху «Всі разом!» у 2019 році та запросив оргкомітети міст брати участь та здобувати додаткове фінансування на проведення сімейних фестивалів в своїх містах.

Серед запрошених промовців були: Зоя Виборна, депутат Боярської міської ради – вона говорила про громадські ініціативи – як інструменти впливу на місцеве самоврядування; Роман  Полікровський, міський голова Збаража – розкрив особливості підготовки якісних кадрів для державного самоврядування;  Олександр Мазурчак, перший заступник голови КМДА у 2010-2013  запропонував тези, які могли би об’єднати позицію рухівців під час виборів Президента і парламенту у 2019 році. Серед іншого, обговорювався проект  Декларації про цінності у виборчому процесі.

Кульмінацією зустрічі став святковий вечірній бенкет. У колі однодумців за святковою вечерею було відзначено та нагороджено найуспішніші справи учасників руху з різних регіонів і галузей. Кожний учасник отримав символічний подарунок.

Фотозвіт про подію ТУТ

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram