Відбулося перше засідання громадської ради при Комітеті Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики

Актуально
13.12.2019
Відбулося перше засідання громадської ради при Комітеті Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики

13 грудня відбулося перше засідання Громадської ради при Комітеті Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики.  До складу Громадської ради, що наліковує сто двадцять осіб, увійшли представники національного сімейного руху «Всі разом!» та Громадської спілки «Всеукраїнський Собор».

На установчому засіданні було обрано Секретаря Громадської ради та склад Секретаріату. Також було обговорено та прийнято План роботи на 2020 рік, та створено основні підкомітети. Зокрема підкомітет з питань сім’ї та дітей, до складу якого увійшли голова національного сімейного руху «Всі разом!» Руслан Кухарчук, голова  громадської спілки «Альянс Україна за сім’ю» Віталій Орлов та координатор проектів Громадської спілки «Всеукраїнський Собор» Віталій Виноградов.

Згідно з положенням Громадська рада є постійно діючим консультативно-дорадчим органом, утвореним задля сприяння участі громадян у формуванні та реалізації державної політики. Її члени мають право брати участь у підготовці та прийнятті рішень громадської ради, формуванні та діяльності робочих органів громадської ради, заходах громадської ради; висувати кандидатури, у тому числі власну, до складу Секретаріату громадської ради, вносити пропозиції та визначати пріоритетні напрями діяльності громадської ради тощо.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram