Від побачень до планування сімейного бюджету: “Школа подружнього життя” запрошує на навчання у Києві

Актуально
23.07.2021
Від побачень до планування сімейного бюджету: “Школа подружнього життя” запрошує на навчання у Києві

Сьогодні, 23 липня, стартує перше заняття у “Школі подружнього життя” у Києві. Курс триватиме аж до кінця листопада, а зустрічі проходитимуть один раз на тиждень у зручному iHub на Хрещатику . До участі запрошуються подружжя, пари  і молодь, яка дбає про своє майбутнє та хоче мати міцну основу свого шлюбу. Щоб долучитися, потрібна попередня реєстрація. Організаторами виступив БФ “Мир та Добробут” та Департамент молоді і спорту Київської мерії. 

Тематика зустрічей включатиме в себе основні етапи встановлення сім’ї, починаючи від побачень і трактування справжнього кохання. Лектори торкатимуться тем вирішення конфліктів, зрілості у шлюбі, потреб чоловіка і дружини, стосунки з батьками. Також розглядатимуться теми сексуальних стосунків і вагітності. Учасники тренінгу навчаться також факторам успішного батьківства та прослухають курс про планування сімейного бюджету. Таким чином, організатори підібрали курс лекцій від зародження почуттів і вміння їх розрізняти до побутових питань у шлюбі. Детальніше про програму та реєстрація тут: https://marriage-school.kiev.ua/registration-hub/

Теми тренінгів: Кохання – основа шлюбу;  Кохання чи закоханість: в чому різниця?; Як закохатися та не помилитися?; Період побачень: на що звернути увагу?; Як із закоханості зростає кохання: способи проявів кохання; Основи міцного та щасливого шлюбу; Мистецтво вирішення конфліктів; Важливість зрілості для гармонії в подружньому житті; Основні потреби чоловіка та дружини у шлюбі; Важливість прощення у подружньому житті; Сексуальні стосунки: коли починати?; Сексуальні стосунки: що потрібно знати?; Вагітність та її планування. Аборт та його наслідки; Відносини з батьками; Головні фактори успішного батьківства; Планування сімейного бюджету; Різновиди шлюбів.

Під час тренінгу можна ставити запитання викладачам, спілкуватися у формі діалогу та знайомитися з іншими учасниками програми.

В офісі “Всі разом!” підтримують таку ініціативу та зазначають, що у суспільстві є великий попит на подібне навчання. Саме така дошлюбна підготовка та консультації молодих сімей дозволяють уникнути багатьох проблемних моментів для подружжя.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram