Ви подивіться на це! Новий сайт руху «Всі разом!»

Актуально
29.04.2020
Ви подивіться на це! Новий сайт руху «Всі разом!»

Громадська організація Рух «Всі разом!» презентує повністю реконструйований офіційний веб-сайт. Адреса – незмінна: www.vsirazom.ua Оновлений яскравий дизайн, зручний інтерфейс та функціонал. Сайт оформлено та декоровано в зручному форматі для користувачів.

Структура складається з трьох основних блоків.

Блок статичної інформації: Про рух, Команда, Контакти, Долучитися. На новому сайті детально презентована і описана місію, принципи та пріоритети у роботі організації. Вказані ключові персони і зони їхньої відповідальності. Надана уточнена інформація про способи і шляхи взаємодії з організацією всіх зацікавлених осіб.

Блок динамічного контент – постійно оновлюється і доповнюється. Передусім це розділ Актуально – новини та інформаційні повідомлення про події в організації та в Україні. Рубрика Експертиза – це аналітичні статті та публікації резидентів і аналітиків Кабінету експертів. А також – Історії; це новостворений розділ, він містить розповіді про людей та інтерв’ю з носіями цінностей руху.

В рамках першого екрану головної сторінки – найсвіжіша публікація, крайнє додане відео та великі банери для переходу на три ключові проекти організації: «Всі разом – за сім`ю!» «Кабінет експертів» та «Місцеві органи влади – на захист сім`ї».

Довідково нагадаємо, що найперша версія сайту www.vsirazom.ua заявилася у 2010 році. Потім відбулася реконструкція у новому дизайні у 2012 році. З тих пір довгих 8 років – жодних змін у дизайні і функціоналі. І ось нарешті – геть нова і модернізована онлайн-платформа – до вашої уваги і для вашої зручності.

Також на початку 2020 року рух «Всі разом!» презентував новий логотип і візуальний стиль організації. Весь процес візуального оновлення відбувається в контексті 10-ліття організації, яке відзначається протягом поточного року.

На даний момент сайт www.vsirazom.ua працює у режимі бета-версії, триває тестування. Також незабаром буде додаткове повідомлення про запуск повноцінної мобільної версії сайту.

Як виглядав старий сайт – можна побачити тут: https://old.vsirazom.ua/

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram