В Телеграм з’явилися стікери від руху «Всі разом!»

Актуально
18.05.2020
В Телеграм з’явилися стікери від руху «Всі разом!»

До святкування десятиріччя заснування руху, організація «Всі разом!» створила новий пакет веселих  наліпок про свою діяльність. Головними особами на стікерах стала команда та голова руху – Руслан Кухарчук. Переглянути та додати стікери можна тут: https://t.me/addstickers/vsirazom

Наразі пакет із стікерами руху «Всі разом!» налічує до 15 різних наліпок і постійно оновлюється.

Творчість торкнулася і логотипу компанії – стікер з лого просить привітання на свою адресу. А особливо популярною стала наліпка із словами Руслана Кухарчука: «Таланту треба чуть-чуть. Головне – пахать». Це стало кредом офісу і всього руху.

Стікери охоплюють найбільш вживані смайли, такі як усмішка, рукопотискання, феєрверк та інші. А кумедності та настрою додають вдало підібрані фото команди із різних заходів та подій організації. Зокрема, героями наліпок стали Катерина Чорна, адміністратор, Елеонора Дібрівна, юрист, Ольга Дацька та Роман Аблязов, керівники проектів, Віталій Виноградов, відповідальний за відділ партнерства. І, звичайно, Руслан Кухарчук, як голова руху «Всі разом!», отримав левову долю наліпок із своїм зображенням.

Нагадаємо, 2020 рік – це ювілейний рік для руху «Всі разом!» Саме 10 років тому, у травні, почала свою діяльність та була зареєстрована громадська організація «Громадянський рух «Всі разом!».

Додавайте собі набір стікерів та користуйтеся безкоштовно за посиланням: https://t.me/addstickers/vsirazom

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram