В РЕЖИМІ ВІДЕО-КОНФЕРЕНЦІЇ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАБІНЕТУ ЕКСПЕРТІВ

Актуально
19.03.2020
В РЕЖИМІ ВІДЕО-КОНФЕРЕНЦІЇ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ КАБІНЕТУ ЕКСПЕРТІВ

19 березня відбулося чергове засідання Кабінету експертів. Враховуючи обмежувальні заходи, які були введені Кабінетом міністрів в рамках загальнонаціонального карантину  – було прийнято рішення провести засідання в режимі онлайн-конференції.

Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!” відкрив чергове засідання Кабінету експертів. Він зазначив, що суспільство переживає особливенаруження, пов’язане із попереджувальними заходами уряду проти поширення коронавірусу в Україні. В цей час важливо генерувати актуальні ідеї, пропонувати проєкти рішень. А також якісно аналізувати ситуацію в суспільстві. Обговоривши порядок денний, резиденти перейшли до розгляду питань.

Дискусія експертів торкнулася теми примату міжнародного права у законодавчому полі України. З цього питання виступили: Олена Львова, старший науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М.Корецького НАН України, атакож Артур Погоріленко, юрист.  Аналізували  приховані загрози для релігійної свободи в Україні. Елеонора Дібрівна, юрист руху “Всі разом!” розлого та детально представила законороєкти Верховної Ради України, які несуть в собі обмежувальні тенденції для свободи слова та переконань.
Роман Аблязов, керівник проєктів руху “Всі разом!” представив ініціативу по впровадженню процесу систематичногї генерації резидентами Кабінету експертів  аналітичних продуктів (статті, відео блоги тощо). Обговоривши алгоритм взаємодії, було запропоновано кожному резиденту надіслати пропозиції щодо участі в цьому проєкті.

Серед іншого, Елеонора Дібрівна представила проєкт зі створення Black-list політиків і чиновників, які відкрито просувають гендерну ідеологію та виступають проти цінностей природньої сім’ї. А Сергій Цвєтков, виконавчий директор Міжнародного центру батьківства розказав про запуск сервісу 247.org.ua, який розрахований на аудиторію батьків. Перевага цього ресурсу в тому, що він допомагатиме батькам переосмислити своє батьківство та надає можливість пройти спеціальне навчання, яке оснащує батьків інструментами саморозвитку і самовдосконалення.

Нагадаємо, що Кабінет експертів – формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Кабінет – формат для інтелектуальних комунікації, обміну досвідом і напрацювання проектів і рішень. На сайті vsirazom.ua/cabinet/ можна ознайомитися з пулом кваліфікованих і досвідчених спеціалістів для залучення журналістами і органами влади.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram