В Олександрії діти влаштували флешмоб “Я люблю свою сім’ю!”

Актуально
31.07.2020
В Олександрії діти влаштували флешмоб “Я люблю свою сім’ю!”

На Кіровоградщині понад 60 дітей різного віку долучилися до просімейного флешмобу, який присвятили своїм батькам. Діти тримали у руках кульки “Я люблю свою сім’ю!” і вишикувалися у величезне серце. Усе це проходило на очах батьків. Організували таке дійство подружжя Олександра та Олени Лисових, які є багаторічними кураторами вуличних сімейних фестивалів “Всі разом за сім’ю!” в Олександрії. 

Під час сімейного відпочинку на місцевій базі Олександр та Олена вирішили, що варто використовувати будь-яку можливість аби нагадувати про цінність природної родини. Саме тому вони назвали весь час табірного відпочинку уже давно популярним девізом “Щаслива родина – міцна Україна”. А в один із днів, коли зібралося найбільше батьків, подружжя вирішило втілити в життя ідею з флешмобом. Діти різного віку тримали в руках кульки “Я люблю свою сім’ю!” та вишикувалися у величезне серце. Це серце свідчило про вдячність дітей своїм батькам.

“У нас із дружиною завжди була ціль підтримувати природні сімейні цінності як в суспільстві, так і у своїй сім’ї. Ми маємо восьмеро діток, з яких кровні лише двоє. І власним прикладом показуємо, наскільки добре мати велику сім’ю та не боятися усиновлення. Цей дитячий флешмоб ще раз підкреслює те, наскільки малеча може мати глибокі серця, повні вдячності та любові”, – ділиться Олександр Лисов.

Нагадаємо, що офіс руху «Всі разом!» презентував спеціальні ідеї вуличних заходів в умовах карантинних обмежень та створив оригінальні макети білбордів для вільного друку та розміщення сімейної реклами у містах. Заохочуємо долучатися до проведення вуличних сімейних акцій у вашому місті та повідомляти про це до офісу руху «Всі разом!» за цими контактами.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram