В мережі з’явився бот для батька

Актуально
03.08.2021
В мережі з’явився бот для батька

В Україні запустили bot для Viber та Telegram, який допомагає чоловікам розвивати свої батьківські якості. Програма розроблена Міжнародним Центром Батьківства в рамках проекту “Батько 24/7”, який покликаний відповісти на потребу сучасної сім’ї в заповненні дефіциту взаємодії батька та дитини.

Бот пропонує допомогу та підтримку батьку у вихованні дитини. Зокрема, можна пройти тести на турботливість, обізнаність, постійність та участь в житті дитини. У разі потреби, бот допоможе знайти контакти спеціалістів Центру Батьківства для консультації та супроводу.

Бот доступний за посиланнями:

Viber – https://cutt.ly/vbatkobot

Telegram – https://cutt.ly/tbatkobot

Сергій Цвєтков, виконавчий директор ГО “Міжнародний центр батьківства” говорить: «Цей бот продовжує нашу серію безкоштовних онлайн-ресурсів для батька, що покликані полегшити доступ чоловікам до практичних інструментів, які допомагають батькові стати кращою версією самого себе у вихованні дітей. Бот “Батько 24/7” працює у Viber та Telegram. За його допомогою кожен чоловік може оцінити стан своєї батьківської практики та отримати практичні поради для її вдосконалення безпосередньо у власному смартфоні».

Нагадаємо, Міжнародний Центр Батьківства – партнери руху «Всі разом!», постійні учасники вуличних сімейних фестивалів у різних містах України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram