Усі відео ГЛС за два роки! Найкращий подарунок до Нового року та Різдва!

Актуально
28.12.2020
Усі відео ГЛС за два роки! Найкращий подарунок до Нового року та Різдва!

Удосконалюйте своє лідерство кожний день! Допоможіть собі і своїй команді безперервно зростати разом з вами. Отримайте доступ до відео з промовами всіх спікерів Глобального Лідерського Саміту за останні два роки. Це найкращий контент для персонального розвитку лідерів для групових дискусій і бізнес-навчання. Ексклюзивні промови, надихаючі історії Grander Vision та посібники для навчання, доступ 24/7 – все це може стати корисним подарунком близьким, друзям у церкві чи колегам на роботі.

Завітайте на gls-ua.com/te/ і отримайте персональний ключ для користування лідерською платформою!

У команді промовців 30 визнаних лідерів світового рівня:
Крейг Грошел, Т.Д. Джейкс, Кріс Восс, Беар Грілз, Сайді Робертсон, Патрік Ленсіоні, Майкл Тодд, Альберт Тате, Ванеса Ван Едвардс, КАКА, Емі Едмондсон, Томас Премузіч, Паула Фаріс, Рорі Вайден, Маркус Бакінгем, Нона Джонс та інші.

Вони говорять про те, як долати перешкоди інноваціям, про кризове лідерство у часи змін, де знайти внутрішні сили для нового кроку, як здолати відмову, про керівництво у “темпі благодаті”, про силу індивідуальності, про перезавантаження мислення керівника, а також про життєвий цикл організації: як використати кризові етапи для її оновлення та здобуття росту. Більше тем, читайте на сайті.

Отримайте свій доступ до ексклюзивного лідерського контенту прямо зараз.
Зробіть ваше грандіозне бачення реальним!

Деталі: +38 068 100-7093
E-mail: global.leadership.summit.ua@gmail.com

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram