Українські промовці Глобального Лідерського Саміту: які сектори управління представляють

Актуально
21.11.2023
Українські промовці Глобального Лідерського Саміту: які сектори управління представляють

Оприлюднений список українських промовців на Глобальному Лідерському Саміті 7-8 грудня у Києві. Учасники живої події матимуть приємний бонус – особисто познайомитись та поспілкуватись зі спікерами наживо.

Формат ГЛС включає відеопослання промовців з Чикаго, що репрезентують різні сектори громадянського суспільства. Так само й українські промовці. Цього року 4 послання, що представляють – державний, громадський, церковний та військовий сектор. Їхній приклад та послання, які будуть звучати у залі, дадуть практичні поради вам особисто та надихнуть вашу команду.

УКРАЇНСЬКІ ПРОМОВЦІ НА ГЛС У КИЄВІ

Іван Федоров
Міський голова Мелітополя

Коли розпочалось повномасшатбне вторгнення, Мелітополь та його адміністрація давали рішучий опір окупантам. Тому це не могло пройти повз увагу РФ. 11 березня 2022 року Іван Федоров був викрадений росіянами у полон. Наступного дня після його захоплення близько двох тисяч мелітопольців вкотре збирали мітинг. Цього разу із вимогою відпустити міського голову.

Президент Володимир Зеленський звертався до лідерів світу, зокрема до прем’єра Ізраїля Нафталі Бенета, із проханням тиснути на російську владу щодо звільнення викраденого Федорова. Із вимогами до російських окупантів звільнити викраденого Федорова зверталася конференція мерів США. 16 березня – мера вдалось звільнити завдяки обміну на дев’ятьох російських солдат-строковиків.

Наразі Іван Федоров проживає у Запоріжжі, де створив з командою відкритий простір допомоги «Саме тут» для комунікації й підтримки містян.

Вадим Шипілов
Головуючий в Українській Міжцерковній Раді, Єпископ Асоціації церков «Блага звістка»

Вадим Шипілов здобув ступінь бакалавра християнського лідерства у Біблійному Університеті Ріджент у 1995 році. У 1997 році заснував церкву «Еммануїл» у місті Дніпродзержинськ. Через 15 років був рукопокладений на служіння Єпископа Асоціації церков «Блага звістка». У 2015 році заснував Міжнародне Євангельське Служіння Віри (IGMF). Має дружину Світлану і двох дітей.

Владислав Єщенко
Директор Благодійного Фонду «Побачимо перемогу»

Владислав Єщенко служив сапером ТрО ЗСУ, втратив очі та частково слух на війні. Став співзасновником Благодійного Фонду «Побачимо перемогу», місія якого полягає в тому, щоб допомагати людям, які втратили зір під час війни. На жаль, пересадка очей неможлива, тому життя людей після такої травми змінюється радикально.

Народився Владислав у Горлівці, але коли почалась війна разом із сім’єю переїхали до Слов’янску. Від початку широкомасштабного вторгення Владислав пішов на фронт.

Його фонд займається пошуком необхідних програм реабілітації та сучасних технологій відновлення зору в Україні та за кордоном, а також впровадженням в Україні існуючих методик та технологій по відновленню зору та реабілітації незрячих.

Під час своєї служби, Владислав познайомився з дівчиною Валерією з якою продовжив спілкування. Після повернення з фронту, підірвання на міні – дівчина щодня була в госпіталі та підтримувала Владислава. Згодом він зробив їй пропозицію, і дівчина погодилась. Зараз це сім’я, яка реалізовує спільну місію – допомога іншим українцям, що втратили зір на війні.

Руслан Кухарчук
Національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні

Голова руху «Всі разом!» та аналітичного центру Кабінет експертів. Президент Асоціації журналістів «Новомедіа» та оргкомітету міжнародного Новомедіа Форуму. Лідер національного руху «Всі разом – за сім’ю».

У різні періоди був співробітником українських телеканалів, а також друкованих і електронних ЗМІ у якості репортера, парламентського кореспондента, випускового редактора, ведучого, головного редактора. Промовець, викладач, проповідник. Автор трьох книг — «Десятка», «Мандат», «Секс після контузії». Співавтор і редактор книги «Новий журналіст».

Нагадаємо, формат, який ви можете обрати для участі у Саміті: наживо у Києві, онлайн індивідуально або ж онлайн разом з командою. Ми впевнені, що це буде особливий час для кожного. Для когось буде актуальне одне послання, для когось інше. Проте головне в цьому – ваша єдність та внутрішній потенціал зросту. Кожне з послань може стати цінним та ефективним у вашому житті.

Обирайте формат і реєструйтесь: www.gls-ua.com

Довідки за телефоном: +38 (068) 100-7093

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram