Угорщина має намір заборонити пропаганду гомосексуалізму неповнолітнім

Актуально
14.06.2021
Угорщина має намір заборонити пропаганду гомосексуалізму неповнолітнім

Угорська провладна партія Фідес, очолювана головою уряду Віктором Орбаном, підготувала законопроект, який забороняє поширення літератури про ЛГБТ та зміну статі серед дітей, підлітків та молоді. Законопроект включає і освітні підручники та матеріали. Аналогічну ініціативу в Україні просувають ще з 2007 року.

Країна Європейського Союзу – Угорщина має намір заборонити показувати дітям та підліткам до 18 років будь-який контент, що пов’язаний з ЛГБТ-тематикою з метою унеможливлення пропаганди гомосексуалізму та трансгендеризму. Цю пропозицію включено до урядового законопроєкту про покарання за педофілію. Про це повідомляє ВВС.

ЛГБТ-активісти обурені, звертаються по «допомогу» до ЄС та Джо Байдена. Проте у конституції Угорщини чітко визначене поняття шлюбу – це союз між чоловіком та жінкою. Нагадаємо, ЄС свідомо просуває «гендер» через шантаж з фінансовою допомогою.

Ще одна країна ЄС – Польща зайняла просімейний політичний курс та денонсує Стамбульську конвенцію.

В Україні ініціатива щодо заборони пропаганди ЛГБТ-ідеології серед дітей і підлітків реалізується з 2007 року зусиллями руху «Любов проти гомосексуалізму». За неї зібрано понад 100 000 підписів на паперових бланках. Відповідний законопроект 8711 навіть був проголосований у парламенті у першому читанні восени 2012 року. Українські сімейні правозахисники наполягають на необхідності ухвалення такого закону в цілому.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram