Учасники про ГЛС 2020: “Неочікувано!”, “Ми вражені!”, “Продумано до дрібниць”, “Актуальні послання”

Актуально
11.12.2020
Учасники про ГЛС 2020: “Неочікувано!”, “Ми вражені!”, “Продумано до дрібниць”, “Актуальні послання”

4-5 грудня 2020 у Києві відбувся Глобальний Лідерський Саміт (ГЛС). Понад 600 учасників відвідали живу подію у Києві або в онлайн на платформі BigMarker. 12 концептуальних послань за два дні Саміту занурили кожного лідера в епіцентр трансформації та натхнення, особистих змін і дієвих рішень. Виступ кожного промовця торкався актуальних питань лідерського впливу у церковному служінні, бізнесі та громадському секторі. До оргкомітету ГЛС постійно надходять численні відгуки від учасників події. Ділимося з вами їхніми враженнями, думками та побажаннями національній  сім’ї ГЛС в Україні.

Вадим Шипілов – єпископ церков «Блага вість» в Україні:
“Дякуємо велике! Цьогорічний Саміт сподобався нашим учасникам. Усі досі під позитивним враженням, натхненні, хочуть неодмінно брати участь у події наступного року. Нам трохи не вистачило часу для обговорення тем, а так – все було на дуже високому рівні. І спікери, і розклад, і якість трансляції – все ок! Дякую ще раз, ми були благословенні!»



Віталій Коняхін – пастор церков «Живого Бога»:
«Я уже третій рік відвідую ГЛС у Києві. Дякую організаторам за колосальну працю, яку виконує команда ГЛС в Україні для євангельських церков. Це чудова платформа для спорядження лідерів ХХІ століття. Цього року я брав участь в онлайн події. Сподобалося послання Крейга Грошела. Чудово те, що ГЛС постійно оновлюється і дає відповіді на питання лідерства у різних галузях. Світ змінюється і стиль керівництва також. ГЛС наче пульс допомагає серцю лідера битися в унісон з Божим проведінням і залишатися ефективним у своїй справі»

Наталія Матющенко, учасниця ГЛС з Києва:
«По-перше, мене приємно вразила кількість спікерів, які мають різні покликання. Їхні послання були дуже актуальними, скерованими на виклики сьогодення. А, по-друге, вразила кількість учасників з маленьких і незнайомих мені населених пунктів, які приймали активну участь у ГЛС. Чудово було побачити їхні фото, групові дискусії та поклоніння. Платформа BigMarker – дуже зручна, є різні чати, технічна підтримка. Коли виникла проблема зі звуком, технічка підтримка швидко дала відповідь для вирішення проблеми. Все дуже оперативно. Дякую вам!»

Євген Лантюхов – пастор реабілітаційних центрів з  Кам’янського:
«Нам усім дуже сподобалося. Відмінні спікери, добра організація. Чекаємо з нетерпінням Саміт наступного року. Ще раз дякую!»

Сергій Цвєтков – виконавчий директор «Міжнародного центру батьківства» з Києва:
«Минулого року керівники наших підрозділів були присутніми особисто на події у Києві. А у 2020 році вже долучились до перегляду онлайн. Такий формат став у нагоді, не лише через карантинні обмеження притаманні 2020 року, бо до участі змогли долучитись не лише лідери вищої ланки, але так само їхні помічники та навіть зовсім нові члени організації. ГЛС завжди пропонує лідерський контент найвищого рівня, але в цьому році відчувалась якась нова глибина в кожному виступі. Спікери запрошені для доповідей наживо зі сцени в Києві були дуже актуальні і цікаві наданою інформацією та оцінками з нашої вітчизняної дійсності. Це суттєво збільшує додаткову вартість Саміту в Україні. Щиро дякую організаторам за те, що допомагаєте нам бути в контексті світових актуальних тенденцій, а не пасти задніх на периферії!»

Наталія Лаптєва, пастор церкви «Світло Життя» з  Полтави:
«Цей Саміт був про те, як Бог обертає тиск на силу, як використати свої сильні сторони для потужності команди.  А також, як розвинути пружність у собі! Дякуємо організаторам!»

Олеся Дмитрієва, учасник ГЛС зі Слов’янська:
«Разом з дітьми і племінницею два дні поспіль брали участь у Глобальному Лідерському Саміті. Якщо є бажання і вміння вести людей до загальної мети, якщо є характер, який надихає і надає впевненості – ти і є лідер”

Ігор Плохой – голова ГО «Капеланське служіння війську»:
«ГЛС – без перебільшення одна з ключових подій у нашій державі, яка споряджує лідерів-християн у різних сферах. Особисто я, чекаю на нього кожного року. Саміт поєднує різноманіття свіжих думок про політику, бізнес, духовну сферу. Цьогорічні спікери торкнулися низки надважливих питань щодо особистісного розвитку, починаючи від мотивації до роботи з командами, від сучасних форм комунікування до тайм-менеджменту. З деяких тем, для більш глибокого освоювання, надавався доступ до матеріалів всесвітньо відомих компаній, які працюють в напрямку підвищення ефективності лідерства.  Дякую організаторам заходу за чудовий час з великим коефіцієнтом корисної дії!»

Інеса Шумська, учасник ГЛС з Антрациту:
«Беру участь у ГЛС вперше. Дуже сподобалося. Для мене, як служителя – це велике натхнення. У часи кризи необхідно зробити зупинку для переосмислення свого лідерства. І не боятися спуститися вниз для того, щоб піднятися вгору з новою силою. Часи змінюються і сучасні лідери мають змінюватися для того, щоб відповідати на виклики часу і продовжувати свою місію з утвердження Царства Божого на землі. І найголовніше, пам’ятати свою ідентичність у причасті з Богом. Організація сподобалася. Наступного року неодмінно братиму участь знову разом із командою нашої церкви!»

Для всіх, хто бажає почути виступи спікерів ГЛС 2020, пропонуємо замовити доступ до всіх відеопослань. Бонусом також отримаєте всі відео ГЛС за 2019 рік. Замовляйте за цим посиланням!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram