У Сєверодонецьку пройшло сімейне свято “Всі разом – за сім’ю!”

Актуально
04.09.2019

У Сєверодонецьку на центральній площі відбувся фестиваль “Всі разом – за сім’ю!”. Захід пройшов в рамках конкурсу про проведення вуличних заходів на сімейну тематику.

31 серпня, у суботу, у місті Сєверодонецьк Луганської області пройшло сімейне свято – фестиваль “Всі разом – за сім’ю!”.

Учать у заході взяли приблизно 800 осіб. Під час фестивалю учасники мали змогу долучитися до спортивних та розважальних локацій для сімейного дозвілля. Під час свята була організована дитяча програма, окрема програма для підлітків, спортивні естафети, конкурс “Супер тато” та сімейні змагання.

Діти мали змогу безкоштовно пострибати на батуті, а також пригоститися безкоштовним попкорном.  Усі охочі могли ввечорі насолодитися показом мультфільму під відкритим небом на головній площі міста Сєверодонецьку під час фестивалю “Всі разом – за сім’ю!”.

Головною метою фестивалю “Всі разом – за сім’ю!” є популяризація сімейних цінностей, демонстрація краси подружжя та розуміння важливості батьківства, материнства і дитинства,  підтримка споріднених зв’язків між поколіннями.  Заходи відбуваються представниками Громадської організації “Громадянський рух “Всі разом!” при підтримці Відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту.

На початку року було оголошено про конкурс заходів на сімейну тематику. Розгляд пропозицій тривав два місяці: з лютого по квітень. Переможцями було оголошено 5 міст: Рівне, Біла Церква, Миколаїв, Кременчук, Сєверодонецьк (Лисичанськ). Суми коштів, які міста отримують на проведення заходів, складає приблизно 60 тисяч гривень.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram