У столичному метрополітені – два десятки просімейних метролайтів

Актуально
01.10.2020
У столичному метрополітені – два десятки просімейних метролайтів

На головній транспортній артерії Києва – метрополітені встановили 20 одиниць просімейної реклами “Всі разом за сім’ю!” Тематичні метролайти знаходяться на станціях пересадки пасажирів із різних гілок та на інших центральних та найбільш людних локаціях. Це станції Майдан Незалежності, Театральна, Льва Толстого, а також Арсенальна та Печерська. 

Місяць кияни та гості столиці бачили у метрополітені просімейні послання. Це два види яскравих бордів: блакитний із щасливою родиною та жовтий із народним орнаментом. На обох видах малюнків зазначено, що наша спільна позиція та традиція – це “Всі разом за сім’ю!”

Розміщенням метролайтів займалася київська мерія. Зокрема, у листі-дорученні, мер столиці Віталій Кличко зазначив: “З метою популяризації та укріплення традиційних сімейних цінностей, зміцнення родинних відносин між батьками та дітьми, прошу забезпечити розміщення тематичних плакатів…”. Рух “Всі разом!” дякує за просімейну та відповідальну позицію мерії щодо розбудови України зі здоровими та щасливими сім’ями.

Нагадаємо, у Києві також було розміщено 30 одиниць зовнішньої просімейної реклами. Також борди “Всі разом за сім’ю!” встановило ще 10 міст в Україні.  Загалом по Україні у 2020 році встановлено 114 просімейних рекламних конструкцій. Детальний огляд усіх акцій у містах можна подивитися ТУТ. 

Після проведення усіх акцій зовнішньої реклами по Україні, рух “Всі разом!” зробив рейтинг міст щодо розміщення сімейних бордів.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram