У Лисичанську створено мурал “Всі разом – за сім’ю!”

Актуально
05.06.2019

18 травня в місті Лисичанськ відбувся фестиваль “Всі разом – за сім’ю!”. Під час свята створено мурал із логотипом фестивалю на фасаді ліцею “Гарант”. Захід пройшов в рамках конкурсу про проведення вуличних заходів на сімейну тематику.

18 травня о 15 годині відбулося урочисте відкриття Фестивалю “Всі разом – за сім’ю!” у місті Лисичанськ Луганської області.

Захід об’єднав кілька десятків сімей на території ліцею “Гарант”.

Усі бажаючі, від найменших до найстарших, мали змогу відвідати приблизно 30 безкоштовних локацій. Серед них: майстер-класи, шоу мильних бульбашок, ляльковий театр, танці, спортивні розваги для всієї сім’ї. Карта України, викладена із різноманітних круп, стало важливим елементом свята.

Кульмінацією фестивалю було створення муралу на фасаді навчального закладу із логотипом “Всі разом – за сім’ю!” та відбитками дитячих долоньок. Дітям безкоштовно роздавали воду та морозиво.

Участь у фестивалі взяли:  міський голова Лисичанську – Сергій Шилін, його заступник Андрій Якимчук та представники патрульної поліції міста.

Нагадаємо, що на початку року було оголошено про конкурс заходів на сімейну тематику. Розгляд пропозицій тривав два місяці: з лютого по квітень. Переможцями було оголошено 5 міст: Рівне, Біла Церква, Миколаїв, Кременчук, Сєверодонецьк (Лисичанськ). Суми коштів, які міста отримують на проведення заходів, складає приблизно 60 тисяч гривень.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram