У Києві Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок присвятили темі сімейних цінностей

Актуально
22.12.2021
У Києві Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок присвятили темі сімейних цінностей

«Сім’я – колиска Божої любові» – таку назву мав Перший Всеукраїнський жіночий молитовний сніданок, який відбувся в Києві. 17 грудня понад сто жінок з різних регіонів України зібралися навколо молитви та теми сімейних цінностей. Це були жінки-політики, бізнес-леді, науковці, соціальні діячі, педагоги, експерти різних галузей, а також долучилися закордонні гості. В рамках свого виступу, народна артистка України, політик Оксана Білозір зазначила про необхідність відновлення Державної програми підтримки сім’ї, повернення державного органу з питань сімейної політики України та створення міжнародного об’єднання впливових жінок для реалізації суспільно-вагомих ініціатив, покликаних згуртувати жіноцтво світу.

За результатами дискусії Першого Всеукраїнського жіночого молитовного сніданку Міжнародний жіночий рух «За сімейні цінності» звернеться  до органів центральної та місцевої влади з ініціативою розглянути й реалізувати пропозиції українського жіноцтва у сфері сімейної політики. Учасниці заходу прослухали доповіть на тему “Створення довірливих взаємин  між чоловіком та дружиною” від представниці Національного сніданку Німеччини Катінки Акерман.

Організаторами такого сніжанку виступили: Міжнародний жіночий рух «За сімейні цінності»; Рух молитовних сніданків України; Міжнародний рух «Покликані».

«Головна ідея заходу – об’єднати жінок з різних регіонів, з різних конфесій в єдності наших помислів і спільній молитві за сім’ю перед великим святом Різдва. Хочеться побажати кожній українській родині любові, радості, щастя, щирої молитви і щирих цінностей по відношенню один до одного», – зазначає Наталія Федорчук, голова ВГО «За сімейні цінності».

Жіночий молитовний сніданок відбувся напередодні Різдва невипадково. Під час заходу гості запалили Вифлеємський вогонь – символ миру та добра, який крокує цілим світом і зараз є таким необхідним символом єдності в українській державі.

«Ми усвідомлюємо роль жінки в Божому задумі. Вона покликана бути донькою, мамою, дружиною, сестрою, а своїми талантами й мудрістю змінювати світ на краще. Але на жаль, сьогодні цінності замінили на цінники і це призвело до багатьох духовних, суспільних і економічних проблем. Тому ми зібралися разом, щоб підняти актуальність цих проблем і помолитися за зміни в серцях українських людей. Жінка є особлива для Бога, на неї покладена величезна місія і Мами, і Вчительки!» – заявила народна артистка України, політична діячка Оксана Білозір.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram