У Броварах гомосексуаліст безперешкодно зґвалтував 15-річного хлопця

Актуально
07.07.2023
У Броварах гомосексуаліст безперешкодно зґвалтував 15-річного хлопця

На Київщині масажист–гомосексуаліст зґвалтував свого клієнта – 15 річного хлопчика з інвалідністю. Про це 30 червня повідомила поліція Київської області.

На території комунального підприємства «Оздоровчо-реабілітаційний центр» 46-річний гомосексуаліст на ім’я Віталій робив масаж дітям з різними вадами здоров’я впродовж багатьох років. Користуючись своїм положенням безперешкодного доступу до дітей та відсутності матері хлопчика поруч під час масажу – зґвалтував його. За словами ґвалтівника, раніше хлопчик відвідував масаж разом з мамою впродовж року. В поліцію повідомила матір, яка дізналася про інцидент від сина, коли той прийшов додому. Поліцейські затримали гомосексуаліста, після він зізнався у скоєному злочині.

За фактом зґвалтування дитини, йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Люди близькі до ґвалтівника та керівництва оздоровчого центру зазначають: «Керівництво знало про його відхилення, проте допустило його до дітей». Про це сказали у інтерв’ю для «Трибуна Бровари».

Колеги розповіли, що неодноразово бачили, як масажист приходив на корпоративи разом зі своїм хлопцем.

До ґвалтівника–гомосексуаліста водили дітей з ДЦП та іншими видами інвалідності. Можливо, тому ці діти не змогли розповісти своїм батькам, що робив з ними масажист у своєму кабінеті.

Нагадаємо загальновідомий факт, що рівень педофілії серед гомосексуалістів неспівставно вище, ніж серед гетеросексуальних злочинців.

Згідно досліджень доктора Фреунда (Freund) і Хасмана (Heasman) з Clarke Institute of Psychiatry в Торонто (Ryan C. W.  Hall MD, Richard C. W Hall MD, PA, A Profile of Pedophlia: Definition, Characteristics of Offenders, Recidivism, Treatment Outcomes and Forensic Issues. Mayo Clinic Proceedings, April 2007, 82 (4): 457-471, причому автор посилається також на інші наукові джерела) від 32 до 34 % гомосексуалістів – це педофіли. До цього висновку вони дійшли, проаналізувавши 457 педофілів.

Навіть спостерігаючи за новинами й інцидентами, що відбуваються навколо у світі та Україні, випадків педофілії стає все більше серед чоловіків з потягом до своєї статі, тобто гомосексуалістів, ніж серед гетеросексуалів. Згідно свідчень самих злочинців гомосексуаліст у середньому вчиняв 53 акти педофілії. Тоді як гетеросексуальний мав середньому 5 сексуальних актів.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram