Тур «Не вирізайте сім`ю в Україні!» сягнув Вінниці

Актуально
11.12.2017

9-11 грудня Руслан Кухарчук, голова руху «Всі разом!», перебував у Вінниці з туром «Не вирізайте сім`ю в Україні!» Це були насичені дні ефірів та спілкування з організаторами сімейного маршу у цій області.

Руслан Кухарчук став гостем програми «Твоє життя» на телеканалі «Віта». Журналістка Лариса Козинюк запитала гостя про загрози інституту сім`ї з боку законотворців. Також голова руху «Всі разом!» дав коментар для програми «Дорогою світла» на Вінницькому обласну радіо «Вінтера».

Ще один ефір пройшов на ТРК «Вінтера» із журналістом Андрієм Орленком. Говорили про те, як зберегти інститут сім`ї в Україні, які загрози нині існують та як потрібно реагувати на руйнуючі законодавчі процеси.

Гість закликав депутатів обласної та місцевих рад наслідувати приклад інших регіонів України та ухвалити резолюцію «Не вирізайте сім`ю в Україні!»

Крім цього Руслан Кухарчук зустрівся з координатором вуличних сімейних заходів у Вінниці. У 2017 році там пройшла масштабна хода на захист сімейних цінностей, куратором якої був Олександр Зайцев. Вони обговорили план проведення сімейних подій просто неба у Вінниці та області наступного року.

Візити обласними центрами у рамках туру «Не вирізайте сім`ю в Україні!»  уже пройшли в Хмельницькому, Рівному та Ужгороді.

Нагадаємо, рух «Всі разом!» видав спеціальну брошуру «В Україні вирізають сім’ю!» У ній на 12 сторінок описано усі точкові удари на сім’ю з боку влади. Також там є план дій та відповідні вимоги до влади.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram