Тривають зйомки нових випусків програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ руху “Всі разом!”

Актуально
12.05.2020
Тривають зйомки нових випусків програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ руху “Всі разом!”

Зранку, в телестудії КАБІНЕТУ ЕКСПЕРТІВ, тривають зйомки нових випусків програми. Запрошені експерти аналізують масштабні реформи, кадрові призначення та зовнішю політику. Кожен випуск вийшов гідним вашого перегляду!

Гостями в студії стали:

Альбіна Паренюк, резидент Кабінету експертів руху “Всі разом!”, голова БФ “Дари навчання”. Говорили з експертом про хоумскулінг в Україні, а також детально аналізували реформу Нової Української Школи у світлі її сенсів та гендерної складової.

Андрій Рибалко, резидент Кабінету експертів. Тема програми: “Троянський кінь у наглядових радах”. Хто впливає на стратегічні державні підприємства України? Разом з експертом проаналізували склад наглядових рад на стратегічних державних підприємствах. Що означає для нашої країни наявність в них іноземних громадян?

“Свого часу попередні уряди України поставили нашу економіку у залежність від Російської Федерації, бо тоді це давало тимчасовий економічний ефект. Відомо до чого це призвело. Будь-який зовнішній вплив, а тим паче зовнішнє управління, – це питання національної безпеки”, – зазначив Андрій Рибалко.

Адріан Буковинський, резидент Кабінету експертів руху Всі разом!”, голова БФ “Сім’я”. В ефіри говорили про те, чому і кому невігідний шкільний курс “Основи сім’ї”? Дуже гострою видалася розмова про державну сімейну політику. Згадали поіменно всіх причетних до антисімейних ініціатив і законопроектів, яких останнім часом стало дуже багато.

Незабаром буде опублікована перша програма, за участю Адріана Буковинського – про його авторський курс “Основи сім’ї” в школі. Слідкуйте за новинами вже завтра!

ПІСЛЯМОВА
Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень.Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проєктів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал.
Не пропустіть публікацію нових програм КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram